Поради

Які люди найлегше стають жертвами порчі: пояснення астрологів

Які люди найлегше стають жертвами порчі: пояснення астрологів

Астрологи перерахували знаки Зодіаку, які більше за інших ризикують стати жертвою порчі і пристріту.

Експерти по зірках порекомендували цим людям використовувати засоби захисту від темних сил.

Рак

Недовірливим і вразливим Ракам складно протистояти агресії. З віком вони стають все більш вразливими. Після зустрічі зі злостивцями представники цього знаку відчувають стресовий стан, не підозрюючи про його причини. Злі чари можуть також позначитися на здоров'ї і погіршити самопочуття.

Близнюки

Чуйні Близнюки навряд чи пройдуть повз чужу біду. Їх прагнення допомагати оточуючим нерідко обертається сумними наслідками. Представники цього знаку щедро діляться енергією і життєвою силою, через що їх «захисна» енергетична оболонка стоншується і їм стає складніше протистояти темним силам. Пристріт може проявитися у вигляді утрудненого дихання, кашлю, слабкості і апатії.

Скорпіон

Активні та енергійні Скорпіони звикли тримати всі тривоги і переживання в собі, тому їх захист від злих сил слабшає. Стомлений Скорпіон легко піддається пристріту. Його наслідки позначаються збоями в статевій сфері.

Риби

Жертовні Риби готові страждати за весь світ. Готовність надати підтримку близького може зіграти не на їхню користь. Зла людина може позаздрити широті душі Риб. Вплив темних сил проявиться у цього знаку в депресії, слідом за якою можуть постраждати і життєво важливі системи організму.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, екстрасенси, Люди
В тему