Поради

Скоро вересень: як купити канцтовари для школи без переплат

Скоро вересень: як купити канцтовари для школи без переплат

Купівля канцелярії до нового навчального року може створити відчутну діру в сімейному бюджеті. Ось поради, як закупитися канцелярією для школярів (не враховуючи форми, рюкзака і взуття) і не розоритися.

Яка канцелярія потрібна: щоденник, зошити в клітинку і лінійку, обкладинки, ручки, олівці, лінійка, транспортир, циркуль, пенал, підставка для підручників.

Для уроків образотворчого мистецтва і першокласників: ножиці, кольоровий папір, картон, альбом, олівці кольорові, фломастери, пластилін, фарби, стаканчик, палички для рахунку.

Закуповувати на шкільних ярмарках

У великих торгових центрах і гіпермаркетах щосили йдуть ярмарки товарів для школи. Зазвичай вони тривають до кінця першого тижня вересня. Відвідайте спочатку їх, а не канцелярські та книжкові магазини. На ярмарку товари завозять великими партіями, і тому окремі екземпляри, на кшталт зошитів і ручок, виходять дешевше.

Замовляйте онлайн вскладчину з іншими батьками

Опція, при якій навіть не доведеться далеко їхати. Спишіться з батьками дітей з класу і обговоріть, які товари можна купити оптом. Замовте в інтернет-магазині всі товари зі списку, який вам видав класний керівник. Це буде дешевше і, скоріш за все, навіть кур'єром доставлять безкоштовно.

Не бійтеся предметів б/у і секонд-хендів

На майданчиках онлайн-оголошень постійно продають зошити, ручки, фломастери. Це не погані товари - просто хтось колись купив більше, ніж йому треба. Інший варіант - сходити з дитиною в секонд-хенд. У великих магазинах продається не тільки одяг, але і товари для малювання, порожні зошити і альбоми. Запропонуйте дитині зіграти в «пошук скарбів»: може, потрібне не знайдете, але весело проведете час.

Прості зошити + декор = щаслива дитина

Зошити з декором і мультяшними персонажами коштують дорожче класичних, а різниці в якості немає. Закупив стопкою звичайних зошитів (до слова, обкладинка буває не тільки зелена), а також купите стікери і наклейки з улюбленим героєм вашої дитини. Так ви заощадите і спонукаєте дитину до творчості й самовираження.

Ігноруйте готові набори

Вони економлять час на пошук товарів, але не гроші. У таких наборах завжди є зайві предмети - кольоровий скотч, кілька гумок, різні лінійки - за які ви просто переплачуєте.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: школярі, школа, діти, батьки, Поради
В тему