5 Жовтня 2019
Новини

«Повний …»: Потап шокував відвертим зізнанням про шлюб із Каменських

«Повний …»: Потап шокував відвертим зізнанням про шлюб із Каменських

Український продюсер і музикант Потап розповів, як дружина Настя Каменських змінила його життя.

Про це пише Clutch.

У травні 2019 року Потап і Настя Каменських зіграли пишне весілля, на яке багато років чекали шанувальники. А вже за кілька місяців з’явилися чутки про те, що Каменських вагітна. Шанувальники помітили: останнім часом зірка носить виключно мішкуватий одяг. Нещодавно вона вийшла в світ у сукні, яка підкреслила вагітний живіт.

Сам же Потап в новому інтерв'ю програмі «Зірковий шлях» на телеканалі «Україна» про вагітність коханої не розповів. І, тим не менш, не приховав, що Настя Каменських дійсно змінила його життя.

«П'ю каву. Але зараз п'ю де каф, без кофеїну, з кокосовим молоком і з цукрозамінником. ЗСЖ. Повний ЗСЖ. Молода дружина. Вона відволікає мене від того життя, яке було бурхливим, і правильно робить. Почався новий період життя, новий період творчості. Такий романтичний і дуже чесний. Новий альбом буде дуже ліричним, відвертим, в цьому альбомі особисті речі. Наприклад, пісня про наші відносини з Настею до журналістів, як ми ховалися, і хотілося розповісти всьому світу, що ти любиш цю жінку. В альбомі дуже багато романтичних тем ».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: потап, настя каменських, шлюб, шоу-бізнес
В тему