Поради

Найгірші господині серед знаків Зодіаку

Найгірші господині серед знаків Зодіаку

Знак зодіаку, під яким народилася людина, дозволяє скласти приблизну картину її поведінки.

Зірки здатні визначати типові риси характеру людини, принаймні, саме такої думки дотримуються астрологи. Нещодавно вони склали список найгірших господинь серед знаків зодіаку.

У нашому суспільстві досі присутня думка, що всі дівчата і жінки, крім своїх професійних обов'язків, повинні добре справлятися з роллю хранительки домашнього вогнища. Однак далеко не всі з них згодні з цим твердженням. На ділі лише одиниці представниці прекрасної статі люблять готувати і забиратися. А самим «негосподарським» знаком зодіаку по праву вважаються Близнюки.

Близнюки

Жінки, що народилися під цим знаком, вважають за краще харчуватися в ресторанах. Вони дотримуються думки, що прибирання і готування просто не створені для них. Через це брати на себе роль «господині» часто доводиться чоловікові.

Водолій

Аналогічними властивостями володіють Водолії. Вони люблять замовляти їжу в найближчому ресторані і вважають будь-які справи по дому занадто буденними. Через це їх життя дуже часто нагадує нескінченний «творчий порив».

Овен

Жінки-Овни теж не славляться своїм умінням підтримувати господарство. Всі їх знання про дім ніколи не застосовуються на практиці. Такий стан речей дуже часто дратує супутника життя. Через це в сім'ї можуть спостерігатися конфлікти.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: жінки, прогноз астрологів, поради астролога, дім
В тему