Поради

5 лайфхаків для перекису водню, про які ви не здогадувалися

5 лайфхаків для перекису водню, про які ви не здогадувалися

Більшість з нас звикли використовувати перекис водню для обробки ран. Але насправді перекис може виконувати цілий список корисних для дому «трюків».

  1. Перекис водню прекрасно працює як засіб для чищення. Вона ефективно очистить і знезаразити полиці холодильника. 50 мл перекису можна додати до вашого стандартного миючого засобу в посудомийну машину, щоб техніка залишалася стерильною і без цвілі.
  2. Дуже ефективно справляється перекис з дзеркалами і стеклами. Так, потрібно змішати її з водою в співвідношенні 50/50 і протерти поверхні. Такий засіб не залишає розводів і навіть не вимагає змивання.
  3. За допомогою перекису можна позбутися від грибкових захворювань на кімнатних рослинах. Його слід додавати в воду для поливу.
  4. Відмити деко або сковорідку також допоможе перекис. Її потрібно змішати з содою до стану кашки. Суміш треба нанести на забруднену поверхню, залишити на деякий час, а потім протерти пінною губкою.
  5. Крім того, перекис ефективно видаляє плями поту з білих речей. Слід просочити місце перекисом, залишити ненадовго, а опісля випрати речі в пральній машинці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Поради, дім, цікаво знати
В тему