Дієтологиня Світлана Фус розповіла про користь сала для здоров'я.
Подробицями вона поділилася в своєму Instagram-акаунті.
За словами експертки, організм людини потребує корисних жирів, які як раз містяться в салі. Але фахівець відзначає, що вживати продукт потрібно дозовано, виходячи з розрахунків - один грам на кілограм маси тіла.

«Якщо їсти сало щодня по 20-30 грамів максимум, то це покриє потребу в жирах природного походження. Але 30 грамів жиру в день - це дуже мало. Від сала можна відмовитися в тому випадку, якщо в щоденний раціон включені інші продукти, що містять корисні жири», - розповіла лікарка.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
На Волині зросла кількість випадків інфаркту
25 Листопада 2025
На Волині побільшало випадків кліщового вірусного енцефаліту
25 Вересня 2025
Від чого утворюються тромби і чому вони відриваються
23 Вересня 2025
Від диму спаленої трави зростає ризик захворіти на онко
22 Вересня 2025
Реклама





