Поради

Самі вульгарні жінки у гороскопі

Самі вульгарні жінки у гороскопі

Вульгарність - невміння себе гармонійно і стримано поводитися. Погодьтеся, не найприємніша якість. Виявляється, знак зодіаку може визначати, наскільки вона буде проявлена у кожної жінки!

Козеріг

Наприклад, у жінок-Козерогів є не найприємніша манера - вони вживають лайливі слова, іноді поводяться дуже голосно, обговорюють інтимні теми - свої та інших людей перед слухачами, які до цього не готові. Так відбувається через те, що Козероги дуже багато часу проводять наодинці з собою і не зовсім розуміють вимог соціуму, а також вважають свою точку зору на різні питання єдино вірною. Тому, якщо справа раптом доходить до суперечки і відстоювання своєї позиції, вони часто порушують рамки пристойності. На жаль, така манера поведінки може відштовхнути потенційних женихів і жінка-Козеріг залишиться на самоті.

Овен

І, якщо жінка-Козеріг може задуматися над своєю манерою спілкування і своїм стилем, то жінка-Овен навіть заморочуватися на цю тему не буде. Так само, як і перестане цікавитися тим, чому з нею не хочуть спілкуватися і перестали запрошувати в компанію. Вона може дозволити собі висловлювати свою думку, взагалі не рахуючись з оточуючими, а ще грубити і грубіянити, причому прилюдно. На роботі і серед друзів за нею починає тягнутися погана слава скандалістки і хамка. В одязі вона теж може переборщити з прикрасами і яскравими квітами, що тільки додасть її образу вульгарності.

Рак

Невміння спілкуватися і логічні після цього сварки і скандали властиві також жінкам-Ракам. Вони можуть ображатися, демонстративно йти, влаштовувати скандал в людному місці. Їм складно, коли увага приділяється комусь іншому, вони починають його спокушати, в тому числі зовсім невідповідними способами. Доповнює картину дисонанс з одягом - він буває надто яскравий і не додає образу жінки-Рака гармонійності. Уважний друг і наставник може допомогти, якщо тільки Рак погодиться прислухатися до порад, що може бути для неї дуже складно, адже вона дуже чутлива до критики. Тому ореол вульгарності тягнеться і до представників цього знаку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гороскоп, прогноз астрологів, поради астролога, жінки
В тему