Поради

Як просто визначити, який колір у вашої аури

Як просто визначити, який колір у вашої аури

Вважається, що кожна людина має певний колір аури, який впливає на властивості особистості.

Аура – це невидима енергетична хмара, що оточує тіло людини. Звичайні люди не можуть її бачити, вона доступна тільки тим, хто працює з енергіями.

Вважається, що кожна людина має певний колір аури, який впливає на властивості особистості. Відомий парапсихолог з Нової Зеландії Річард Вебстер розробив метод, що дозволяє за датою народження розрахувати цей колір і дізнатися про людину багато цікавого.

Для отримання результату необхідно взяти дату народження і скласти послідовно всі цифри, що входять до неї. Наприклад, ви народилися 23.04.80: 2 + 3 + 0 + 4 + 1 + 9 + 8 + 0 = 27

Тепер приводимо вийшло двозначне число до однозначного: 2 + 7 = 9. Це і є число кольору аури.

Якщо в результаті підрахунку цифр у даті народження вийшло число 11 або 22, то вони не наводяться до однозначного числа, у них є самостійні значення кольору.

Значення кольорів:

  • 22 – Золотий

Власник кольору має неабиякі здібності. Він природжений лідер, успішна людина. Може ділитися своєю енергією з оточуючими. Повинен регулярно відновлювати сили, медитувати.

  • 11 – Срібний

Володіє сильною інтуїцією, схильний до творчості. Довірливий і чесний, часто надмірно мрійливий. Повинен уникати нервового перенапруження.

  • 9 – Бронзовий

Любить допомагати людям, схильний до самопожертви. Позитивний. При всьому своєму гуманізмі не повинен забувати про власні потреби.

  • 8 – Рожевий

Матеріалістичний і цілеспрямований. Завжди відстоює власну точку зору. Повинен знаходити час подбати про близьких.

  • 7 – Фіолетовий

Вкрай чутливий в духовній області, іноді аж до ясновидіння. Розраховує виключно на власні сили. Не повинен йти у внутрішні переживання, щоб не потрапити в депресію.

  • 6 – Синій

Саме благородство. Вкрай відповідальний, особливо за інших. Важливо навчитися відокремлювати маніпуляцію від необхідної допомоги і більше думати про себе.

  • 5 – Блакитний

Природжені вчителі і філософи. У будь-якому віці відчувають себе молодими. Необхідно навчитися доводити почате до кінця, не розпорошуватися.

  • 4 –Зелений

Доброзичливий, жалісливий, легко адаптується до будь-яких умов. Важливо не тільки спілкуватися, але й реалізовувати власні плани.

  • 3 – Жовтий

Володіє розвиненим інтелектом, любить втілювати свої ідеї в життя. Чим раніше визначиться з напрямком діяльності, тим більших висот досягне.

  • 2 – Помаранчевий

Емоційний, товариський. Володіє міцним здоров'ям. Буде успішним в тій справі, від якої отримує справжнє задоволення.

  • 1 – Червоний

Життєлюбний, чуттєвий, оптимістичний. Важливо знайти мету, яка надихне, а успіх не змусить себе чекати.

Який би не був колір вашої аури, важливий внутрішній настрій і прагнення розвиватися!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, екстрасенси, цікаво знати, Люди
В тему