Поради

Як люди поводяться в гостях за знаком Зодіаку: пояснення астрологів

Як люди поводяться в гостях за знаком Зодіаку: пояснення астрологів

Хтось скромний і їсть, що дають, і з очей господарів відлучається тільки в туалет.

Хтось занадто буквально розуміє фразу: «Будьте як вдома» і починає з цікавістю все чіпати, пхати носа в шафи і холодильник, а то і зовсім наводити порядок. Хтось же любить авторитетно радити, що і куди переставити, що викинути, в який колір перефарбувати стіни.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Овни – товариші ділові; якщо в гостях бачать, що щось не так, у них руки сверблять це виправити. Але треба віддати їм належне, без прямого дозволу господарів вони діють вкрай рідко, а ось влаштувати тригодинну лекцію на тему того, як треба вести господарство, наводити порядок, позбавлятися від непотрібних речей, можуть запросто. І, до речі, вони самі вам радісно допоможуть, тому що цікаві як діти і їм дуже цікаво, що ховається в надрах шаф і холодильника - а раптом там справжні скарби?

Телець (21 квітня - 20 травня)

Тельці в гостях скромні і виховані, без запрошення і в туалет не підуть, їм ніяково на незнайомій території, навіть якщо вони вже сто разів тут бували; вони тільки нишком озираються, намагаючись визначити ступінь «господарності» людей, які проживають в цьому будинку, ну і трошки - вартість ремонту, обстановки, декору. При цьому вони з задоволенням обговорюють побутові справи і ніколи не відмовляться дати пораду – якщо її у них запитують. Але самі нікуди не полізуть – ні словесно, ні ручками.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Близнюки цікаві, тому в гостях легко сунуть свій носик в усе, що не зачинено на кодовий замок (а що замкнено, часто просять відкрити). Їх можна зловити за перегортанням книг, за інспекцією холодильника або ящика з нижньою білизною, за спробою включити хазяйський комп'ютер. Саме вони занадто буквально розуміють фігуральну фразу: «Будьте як вдома». І, до речі, щось ненароком впустивши або зламавши, вони аж ніяк не завжди вибачаються, адже пієтету перед чужим добром вони не відчувають.

Рак (22 червня - 22 липня)

Раки апріорі вельми незатишно почуваються в гостях, особливо у людей, з якими у них немає духовного єднання, близької спорідненості чи багаторічної дружби, а тому вважають за краще триматися ближче до людини, яка їх запросив. Панянки цього знаку зазвичай ходять хвостиком за господинею, допомагаючи їй подавати страви, прибирати зі столу, мити посуд. Чоловіки-Раки обговорюють з господарем ремонт, відносини з сусідами, ЖКГ, способи економії, риболовлю і інші надзвичайно важливі, але нудні для багатьох присутніх речі.

Лев (23 липня - 22 серпня)

Левів в гостях надзвичайно приваблює все красиве і блискуче, шкатулки з ювеліркою, посуд в шафах і художня цінність елементів декору, а ще – книги. Але ручки вони не тягнуть, а якщо дуже хочеться подивитися, питають дозволу. Однак взагалі-то вони тут не за цим. Їх першочергове завдання - смачно поїсти і насолодитися увагою, а тому вони вважають за краще тріскати, що на стіл поставлено, і віщати, віщати, віщати, зрозуміло, про себе коханих, іноді перемикаючись, щоб дати господарям якісь цінні рекомендації.

Діва (23 серпня - 22 вересня)

Діви в гостях у людей, яких недостатньо добре знають, зазвичай сидять тихіше води і нижче трави, вважаючи за краще їсти і спостерігати, роблячи тільки їм відомі висновки. Але якщо представник цього знаку вже освоївся і близький з господарями, то поведінка радикально змінюється. По-перше, його не можуть переговорити навіть Леви і Овни, по-друге, немає такої галузі домашнього господарства, про яку він би не висловився, ну і по-третє, він запросто починає наводити порядок, дотримуючись якоїсь своєї особливої схеми.

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Терези в гостях весело щебечуть, намагаючись разом зачарувати всіх присутніх, жартують, хвалять їжу (але ніхто не знає, чи подобається їм насправді, чи вони лукавлять, щоб не образити господарів). Вони з цікавістю розглядають інтер'єр і питають поради з благоустрою будинку (щоб показати свою вихованість і потішити, а не для того, щоб скористатися цими рекомендаціями), сюсюкають з дітьми і домашніми тваринами. Загалом, ведуть себе так, як за їх уявленням і повинен вести себе ідеальний, канонічний гість.

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

Поведінка Скорпіонів в гостях залежить від їх нинішнього психологічного настрою. Якщо вони «включили буку», то бурчать, все критикують (і страви жирні, для подагри шкідливо, і душно або холодно, і вино не належної температури). А якщо у них чудовий настрій, то вони стають окрасою програми. Що ми там говорили про Левів і Дів? Забудьте! Закритий, здавалося б, Скорпіон, який вирішив побути в центрі уваги, легко потріпається протягом всього свого візиту, а за репліками у відповідь складе про присутніх чергову свою думку, і не факт, що позитивну.

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Стрільці в гостях «тягнуть ковдру на себе», тут же реагуючи на будь-які репліки, навіть не до них звернені. Вони запросто лазять по шафах і інших закритих від сторонніх очей місцях і предметах, але тільки якщо за ними ніхто не спостерігає, а якщо попалися, то найчастіше вибачатися за потрібне не вважають. При цьому вони можуть і в магазин збігати, і посуд помити, і собачку хазяйську вигуляти, аби приємний їм візит тривав і тривав, бо це у інших людей «в гостях добре, а вдома краще», у Стрільців же все навпаки.

Козеріг (22 грудня - 19 січня)

Козероги в гостях найчастіше поводяться важливо, солідно і представницько, намагаються вразити оточуючих своїми видатними досягненнями, фінансовими можливостями, знайомством з впливовими і відомими персонами. Але при цьому обов'язково попросять загорнути з собою пару шматочків тортика, цукерочки і/або о-о-он той салатик: «Надто вже він у вас смачний». До того ж їм властиво давати господарям поради щодо економії ресурсів: їжі, грошей, води і електроенергії, ілюструючи рекомендації випадками зі своєї практики.

Водолій (20 січня - 18 лютого)

Водолії – істоти унікальні, в гостях вони, навіть захоплені розмовою, не пропускають того, що відбувається в інших кімнатах, не упускають можливості кинути погляд в холодильник, коли його відкриває хтось із господарів, прагнуть швиденько розібратися, де в будинку що лежить. Буває, і лазять без попиту, але це скоріше зокрема, ну або напад невгамовної цікавості, стримувати яку немає ніяких сил. А ще вони люблять поговорити про дизайн і технічне оснащення, про те, що і як можна переробити, щоб все стало по-сучасному.

Риби (19 лютого - 20 березня)

Риби в гостях за столом випендрюються: це вони не їдять, це їм не можна, це не люблять, а тому господарі в шоці від того, що вони наготували візок всього, а людина піде голодна. Але зате представників цього знаку, як правило, складно зловити за порушенням етикету – вони ніколи нікуди не лазять, порад не роздають, розглядають щось тільки в тому випадку, якщо їм запропонують помилуватися, інших присутніх не перебивають; правда, це все відноситься виключно до тверезих Риб.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гороскоп, Люди, прогноз астрологів, поради астролога, цікаво знати
В тему

Останні матеріали