Поради

Самі підлі люди за знаком гороскопу: рейтинг від астрологів

Самі підлі люди за знаком гороскопу: рейтинг від астрологів

Астрологи розповіли, хто з представників зодіакального кола часто усміхається в обличчя, а за спиною – будує підступи.

Лев

Леви імпульсивні і часто діють необдумано, про що потім часто шкодують, при цьому з перешкодами, проблемами і людьми, що їх розчарували, вони розправляється безжально. Представники цього знаку пускають в хід всю свою підступність і підлість. Заради себе і досягнення власних цілей Лев готовий практично на все.

Скорпіон

Скорпіон, у якого підлість в крові, безжалісний не тільки до ворогів, але навіть до близьких. Люди, народжені під цим знаком зодіаку, розважливі, хитрі і здатні знищити морально. Якщо під час розмови Скорпіон відчує слабкість, він відразу ж скористається цією ситуацією.

Діва

Діви вміють і люблять плести інтриги, не гребуючи плітками і чутками заради очорнення своїх ворогів. А ось заради близьких Діва готова на все, але у відповідь чекають подяки і поваги.

Козеріг

У Козерога часто трапляються незрозумілі емоційні спалахи, що робить його дуже підступним. Спілкуватися з розлюченим Козерогом небезпечно для життя. Якщо вивести представника цього знаку з себе, він буде холоднокровно мстити.

Близнюки

Близнюки відрізняються двоїстою натурою, схильною до змін думок, бажань і настрою. Сьогодні людина, що з'явилася на світ під цим знаком, може бути за вас, а завтра - проти. Близнюки переконані в тому, що всі навколо повинні виконувати їхні забаганки. Реакцію цього знаку не можна спрогнозувати, він точно зробить що-небудь несподіване.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: прогноз астрологів, поради астролога, психологія, Люди
В тему