Поради

Як астрологи дізнаються майбутнє: розкриваємо секрети

Як астрологи дізнаються майбутнє: розкриваємо секрети

Це тільки здається, що астрологи крутять кришталеву кулю і вдивляються в туманну далечінь в спробах дізнатися ваше майбутнє.

Насправді існують цілком розумні і перевірені методи, за допомогою яких можна (з більшою або меншою часткою вірогідності) дізнатися майбутнє.

Що це за методи? Давайте дивитися.

Метод транзитів

Це коли на карту вашого народження накладається карта поточного моменту. Простіше кажучи, досліджується, як взаємодіють планети ваші особисті і ті, які є зараз. Тобто – самі планети залишилися колишніми, але ось їх позиції вже зовсім інші. По тому, в яких сферах вашої особистої карти знаходяться зараз планети, можна зробити висновок про події і настрої, які вас супроводжують. Ну і прикинути, що буде далі. Мабуть, це найпопулярніший метод.

Метод соляра

Це карта, яку будують на ваш черговий день народження. За розподілом планет за сферами життя стає ясно, які з них будуть найбільш актуальними в цьому році. Тут не буде точного прогнозу (саме коли відбудеться подія), але зате сам характер події можна описати дуже точно.

Метод місячної прогресії

Це дуже цікавий метод, особливо улюблений жінками. Завдяки йому можна дізнатися, що відбувається з вашою Місяцем в конкретний період життя. Кожен такий період Місяця триває два з половиною роки, так що це досить серйозний аналіз, який дає значні і дуже цікаві результати. Якщо ваш Місяць у Раку, то ви будете налаштовані мати сім’ю і безпечну тиху гавань, а ось коли вона увійде, скажімо, в Стрільця, загостриться тяга до подорожей і може навіть захотітися отримати нову вищу освіту.

І, нарешті, метод хорара

Це найцікавіший і швидкий метод, який дає конкретні відповіді на самі різні питання. Астролог будує карту на час, коли було поставлено питання, і в карті бачить всі обставини і навіть терміни. Колись до астрологів зверталися з кожною дрібницею (куди зник мій кіт, хто вкрав кільце і коли воно до мене повернеться), а він терпляче будував хорар і давав однозначні відповіді.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, прогноз астрологів, гороскоп
В тему

Останні матеріали