Поради

Як самостійно захиститися від порчі

Як самостійно захиститися від порчі

Пристріт і порча – одні слова самі по собі вже лякають, адже завдати шкоди може не тільки необережно сказане слово, але і зла думка.

З давніх часів люди робили і носили з собою або вішали у себе вдома всілякі обереги, які і повинні були виконувати охоронну функцію. Але насправді недостатньо звернутися до хорошого майстра (його треба ще пошукати), виготовити оберіг і носити його, потрібно вірити і розуміти, як все діє!

Можна спробувати зробити невеликий оберіг самим – з чітким розумінням того, що ж саме ми робимо. Використовувати для цього потрібно найзвичайніші матеріали.

Мішечок із сіллю

Наприклад, візьмемо мішечок і наповнимо його сіллю. Сіль має здатність «вбирати» інформацію. Мішечки – пастки негативу - можна розташувати біля ліжка, в машині, носити в кишені одягу. Якщо мішечок став для вас занадто важким, відчувається брудним або з якихось ще причин хочеться від нього позбавитися, значить, він вже переповнився. Знищуйте мішечок і вміст (але ні в якому разі не їжте наповнювач !!!) і робіть новий.

Люстерко

Йдеться про маленькі дзеркала, про шматочки дзеркал, які іноді вшивають в одяг. Сенс дуже простий – це відображення всього, що направляється до людини. Невеличке дзеркальце можна так само носити в сумочці або кишені, попередньо заговоривши (домовившись з ним) про те, що його основна функція – відбивати негатив, який спрямований в вашу сторону. Якщо дзеркало тріскається, розбивається або мутніє – свою функцію воно виконало, відобразило удар і його потрібно замінити. Але не варто в такі дзеркала дивитися, фарбуватися перед ними.

Булавка

Її потрібно приколоти до одягу з певними словами-замовляннями (можна з цією метою використовувати і значки, тоді можна ще задіяти те, що на них зображено). Можна говорити про те, що вона знищує негатив, пронизує його. І знову уважно дивимося, якщо вона раптом відколюється або втрачається – швидше за все, це сигнал про вплив, який відбувся.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: екстрасенси, цікаво знати, Поради, поради астролога
В тему

Останні матеріали