Поради

На ваші доходи навели порчу: ознаки

На ваші доходи навели порчу: ознаки

Найчастіше сильну порчу наводять на серйозніші речі, ніж кар'єра і доходи, але, якщо ви перейшли комусь дорогу, займаючись своєю роботою, то ця людина може навести порчу на ваші фінанси.

Ця порча характерна тим, що раптово у вас з’являється багато непотрібних витрат, на роботі не хочуть підвищувати зарплату, а ваші доходи починають різко падати. Існує кілька ознак того, що на ваші фінанси навели порчу.

Вам передавали непотрібні речі неприємні люди або ви знайшли підклад

Порча на гроші передається через матеріальні речі. Це означає, що ви поторкали предмет, на який було накладено порчу. Згадайте, чи не дарували вам подарунки неприємні вам люди. Або вони могли віддати вам непотрібний предмет, а ви з радістю взяли.

Також порчу на гроші наводять за допомогою підкладів, але вона передається тільки в тому випадку, якщо ви його торкалися голими руками. Ви могли знайти якусь річ на вулиці або помітити шпильки в одвірках. Якщо з вами таке траплялося, і ви позбулися підкладів неправильно, то на вас могла спрацювати грошова порча.

Крадіжка або шахрайство

Ці речі належать до наслідку порчі. Якщо ви мали клопіт із шахраями і віддавали їм свої гроші або вкладалися в бізнес, а вас обманювали, то ви могли діяти під впливом грошової порчі. Справа в тому, що ви неусвідомлено могли наробити дурниць через те, що на вас подіяла темна магія.

Те ж саме стосується і злодійства. Ви могли завжди надійно замикати квартиру, ставити сигналізацію, але якимось чином злодюжки все одно проникли і забрали цінні речі. Це - наслідки порчі.

Небажання заробляти

Ще однією ознакою порчі є розуміння того, що ви нічого не можете. Ви втрачаєте гроші і виходите з енергетичного потоку. Вас можуть зломити невдачі і непередбачені витрати, але ви не намагаєтеся примножити свій дохід як раніше. Людина, у якої раніше були мрії і цілі погоджується жити на копійки і існувати в світі, який вона раніше засуджувала. Важливо не опустити руки, інакше порча буде діяти до тих пір, поки не зламає вас.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, цікаво знати, Поради, гроші
В тему

Останні матеріали