Самий небезпечний маринад для шашлика: кухар назвав рецепт
Безсумнівно у кожного українця є свій улюблений рецепт маринування м’яса, проте не всі вони корисні, а деякі можуть навіть зашкодити.
Про це повідомив шеф-кухар Анатолій Крюков.
«Я не раджу використовувати саме кисломолочні маринади. У м’ясі або рибі все-таки знаходиться кров. При її зіткненні з кисломолочкою, якщо на вулиці тепло, висока ймовірність розвитку кишкових хвороботворних бактерій. Так що великий ризик отруїтися. Тому я категорично проти таких маринадів», - запевнив він.
За словами кухаря, в кисломолочних маринадах, дійсно, м’ясо виходить ніжніше, смачніше, воно дає приємну солодкість і добре карамелізується. Але в теплу погоду краще не ризикувати.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Коли і де у Луцьку освячуватимуть воду на Водохреще
3 Січня 2025
У Луцьку Санка на «Волинянці» вітає людей зі святами
2 Січня 2025
«Скоро я прийду, і ми знову будемо разом»
31 Грудня 2024
Традиції та особливості святкування Маланки та Василя
31 Грудня 2024
А ви знаєте, коли насправді народився Ісус?
30 Грудня 2024
Коли за новим календарем потрібно щедрувати і посівати
30 Грудня 2024
Ледь не ґеґнув на коханці, але дружина врятувала
18 Грудня 2024