Безсумнівно у кожного українця є свій улюблений рецепт маринування м’яса, проте не всі вони корисні, а деякі можуть навіть зашкодити.
Про це повідомив шеф-кухар Анатолій Крюков.
«Я не раджу використовувати саме кисломолочні маринади. У м’ясі або рибі все-таки знаходиться кров. При її зіткненні з кисломолочкою, якщо на вулиці тепло, висока ймовірність розвитку кишкових хвороботворних бактерій. Так що великий ризик отруїтися. Тому я категорично проти таких маринадів», - запевнив він.
За словами кухаря, в кисломолочних маринадах, дійсно, м’ясо виходить ніжніше, смачніше, воно дає приємну солодкість і добре карамелізується. Але в теплу погоду краще не ризикувати.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
«Зимову тисячу» можна витратити на продукти
11 Грудня 2025
Степану Гізі ампутували ногу
8 Грудня 2025
Чи жив св. Андрій в Україні, і чому в це свято ворожать?
2 Грудня 2025
У центрі Луцька почали прикрашати головні ялинки
2 Грудня 2025
На Волині зросла кількість випадків інфаркту
25 Листопада 2025
Реклама







