Безсумнівно у кожного українця є свій улюблений рецепт маринування м’яса, проте не всі вони корисні, а деякі можуть навіть зашкодити.
Про це повідомив шеф-кухар Анатолій Крюков.
«Я не раджу використовувати саме кисломолочні маринади. У м’ясі або рибі все-таки знаходиться кров. При її зіткненні з кисломолочкою, якщо на вулиці тепло, висока ймовірність розвитку кишкових хвороботворних бактерій. Так що великий ризик отруїтися. Тому я категорично проти таких маринадів», - запевнив він.
За словами кухаря, в кисломолочних маринадах, дійсно, м’ясо виходить ніжніше, смачніше, воно дає приємну солодкість і добре карамелізується. Але в теплу погоду краще не ризикувати.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Чи жив св. Андрій в Україні, і чому в це свято ворожать?
2 Грудня 2025
У центрі Луцька почали прикрашати головні ялинки
2 Грудня 2025
На Волині зросла кількість випадків інфаркту
25 Листопада 2025
ОРГАНІЗАЦІЯ ІВЕНТІВ, ОРГАНІЗАЦІЯ НОВОРІЧНИХ ВЕЧІРОК ТА ОРГАНІЗАЦІЯ СПОРТИВНИХ ЗАХОДІВ
27 Жовтня 2025
На Волині побільшало випадків кліщового вірусного енцефаліту
25 Вересня 2025
Від чого утворюються тромби і чому вони відриваються
23 Вересня 2025
Реклама







