Поради

Самий небезпечний маринад для шашлика: кухар назвав рецепт

Самий небезпечний маринад для шашлика: кухар назвав рецепт

Безсумнівно у кожного українця є свій улюблений рецепт маринування м’яса, проте не всі вони корисні, а деякі можуть навіть зашкодити.

Про це повідомив шеф-кухар Анатолій Крюков.

«Я не раджу використовувати саме кисломолочні маринади. У м’ясі або рибі все-таки знаходиться кров. При її зіткненні з кисломолочкою, якщо на вулиці тепло, висока ймовірність розвитку кишкових хвороботворних бактерій. Так що великий ризик отруїтися. Тому я категорично проти таких маринадів», - запевнив він.

За словами кухаря, в кисломолочних маринадах, дійсно, м’ясо виходить ніжніше, смачніше, воно дає приємну солодкість і добре карамелізується. Але в теплу погоду краще не ризикувати.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: рецепти, Здоров'я, кухня, продукти, харчування, свято
В тему