Самий небезпечний маринад для шашлика: кухар назвав рецепт
Безсумнівно у кожного українця є свій улюблений рецепт маринування м’яса, проте не всі вони корисні, а деякі можуть навіть зашкодити.
Про це повідомив шеф-кухар Анатолій Крюков.
«Я не раджу використовувати саме кисломолочні маринади. У м’ясі або рибі все-таки знаходиться кров. При її зіткненні з кисломолочкою, якщо на вулиці тепло, висока ймовірність розвитку кишкових хвороботворних бактерій. Так що великий ризик отруїтися. Тому я категорично проти таких маринадів», - запевнив він.
За словами кухаря, в кисломолочних маринадах, дійсно, м’ясо виходить ніжніше, смачніше, воно дає приємну солодкість і добре карамелізується. Але в теплу погоду краще не ризикувати.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Чи потрібно пити 2 літри води на день
21 Березня 2024
Мімози, повії та російська пропаганда
11 Березня 2024
Чому волосся стає рідким і чи можна зупинити його посивіння?
26 Лютого 2024
Чи може від вживання пива швидше рости живіт
25 Лютого 2024