Поради

Як приготувати здорову паску: рецепт від лікарів

Як приготувати здорову паску: рецепт від лікарів

Рецепт класичної паски передбачає використання білого борошна вищого сорту, у якій при виробництві видаляється оболонка зерна з корисними властивостями, мікроелементами і вітамінами.

Через це залишається лише глютен, глюковина і непотрібні калорії. Також класичній пасці передбачене використання рафінованого цукру і в деяких випадках молока, що також не завжди добре для організму. Тому дієтологиня медичного сервісу  Маргарита Макуха запропонувала альтернативний рецепт «здорової» паски.

Інгредієнти

Для цього рецепту знадобиться два банани, два яйця, один стакан мигдального борошна, п’ята частина склянки горіхів або родзинок, половина столової ложки цукру або одна столова ложка сиропу топінамбура, спеції.

Приготування

  • Збити банани в пюре, відокремити білки від жовтків, змішати жовтки з сиропом топінамбура або з цукром, додати отриману бананову масу і спеції.
  • Білки збити окремо і акуратно влити в масу з бананами, акуратно помішуючи.
  • Потім додати в масу мигдальне борошно, перемішати і додати горіхи або родзинки.
  • Тісто покласти у форму для випікання, поставити в попередньо розігріту до 170 градусів духовку і запікати 25 хвилин.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: рецепти, Харчування і дієти, харчування, Лікарі, великдень, здоровий спосіб життя, Здоров'я
В тему