Поради

Як пережити постійні шашлики без шкоди для фігури: 5 простих порад

Як пережити постійні шашлики без шкоди для фігури: 5 простих порад

Настала пора пікніків, тож любителі шашлику точно не проґавлять нагоди відпочити просто неба та посмакувати улюбленим м’ясом.

Портал Т1.ua пропонує кілька порад, як пережити постійні «шашлики» без шкоди для вашої фігури:

  • Не будьте цілий день голодними в очікуванні пікніка. Справи справами, а сніданок - за розкладом. Нехай це буде, наприклад, білки + прості вуглеводи (кисломолочний сир + фрукт), а складні вуглеводи залиште для пікніка, поєднуючи їз з мясом та овочами.
  • Віддавайте перевагу шашлику із курки, індички або телятини.
  • Якщо саме Вам доручили робити маринад мяса - зробіть декілька варіантів - з майонезом для подруг, а для себе можуть бути ось такі смачні варіанти:
  1. Помідорна заправка: змішайте в блендері 1-2 помідора без шкірки і перетворіть на “кашу”, додайте туди цибулі та змішайте.
  2. Натріть м’ясо перцем і залийте помідорною “кашею” на ніч.
  3. Газована заправка: натріть м’ясо спеціями. Обкладіть лимонами і кільцями цибулі. Залийте сильногазованою водою м’ясо, Щоб воно його покривало із “запасом”. Злийте газовану воду і тільки потім посоліть.
  • Загалом, шашлики - це білкова їжа. Їх добре поєднувати із різними овочами, в запеченому або сирому вигляді. Щоб точно не переїсти лишнього, можна почати трапезу саме із овочів. Далі уже приступайте до решти.
  • Пам’ятайте завжди про здоровий глузд. Якщо зловили себе на тому, що доїдаєте уже 6-ий шматочок шашлика, поїжте овочі, поспілкуйтеся із сусідом поруч або ж просто прогуляйтеся.

А ми, команда T1.UА бажаємо Вам тільки приємних літніх пікніків. Проведіть їх з тими, кого любите.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Здоров'я, Харчування і дієти, їжа, шашлик, дієти
В тему