Поради

Самі марнославні люди за знаком Зодіаку

Самі марнославні люди за знаком Зодіаку

Марнославство вважається одним з гріхів, різновидом гордині. Хто ж із знаків зодіаку на нього «страждає» частіше за інших?

  • Звичайно ж, першими на думку спадають Леви. Звісно, їм постійно потрібні публіка, глядачі, визнання власної винятковості. Можливо, саме з тієї причини, що вони самі в ній сумніваються, але вголос вони цього не скажуть, а навколишні будуть впевнені в їхніх марнославстві та зарозумілості.
  • Зарозумілість і самовпевненість теж часто йдуть рука об руку. Тому ми можемо згадати Овнів, як надмірно упевнених у своїй правоті і праві отримувати бажане за всяку ціну. Ну і звичайно ж, вони вважають себе обраними, а решта для них – дурна чернь.
  • Ще один різновид марнославства – вважати себе розумнішими за інших. І це приводить нас до Козерогам. Інтелектуальна перевага часто вводить їх в оману і їм здається, що вони можуть правити усім світом. Приховано, зрозуміло, вибудовуючи хитромудрі плани і стратегії.
  • Тельці, так само, як і Овни, страждають ідеєю власної винятковості. Тільки Тельцю не потрібні дурні люди, яких він буде протиставляти розумному собі - є просто він, його бажання, його прагнення. А весь інший світ? Ні, не почекає. Його просто не існує, коли мова йде про бажання Тельця і способи їх задоволення.
  • Цей недолік не обійшов стороною і Діву, яка вважає, що знає все краще за інших, та й робить все теж краще за всіх. Її перфекціонізм легко перетворюється в марнославство і протиставлення себе іншим «недотепам». Діва з радістю розповість, як і що потрібно вам робити і як жити. І спробуйте з нею посперечатися!
  • Ще один зарозумілий герой – Стрілець. Цей знак впевнений в своєму умінні притягувати до себе людей, в силі своєї виняткової чарівності. Проблема лише в тому, що світ ділиться на тих, кого вони зможуть влюбити в себе і зробити послідовниками своїх ідей, і інших - зрозуміло, недостатньо розумних, щоб зрозуміти геніальний задум або захопитися великою теорією.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, прогноз астрологів, гороскоп, психологія
В тему