Поради

Самі жорстокі жінки за знаком Зодіаку: ТОП-3

Самі жорстокі жінки за знаком Зодіаку: ТОП-3

Астрологи склали топ-3 знаків зодіаку, представниці яких можуть відрізнятися особливою жорстокістю.

Овен

Життєрадісні представниці знаку Овен за короткий час можуть перетворитися в деспотів і тиранів. Ці жінки цинічні, запальні і вперті. Вони можуть вийти з себе через будь-яку дрібницю. Порушення планів може привести їх у лють. Спалахи гніву можуть трапитися у Овнів, якщо вони звалюють на свої плечі надто багато обов’язків. У цій ситуації чоловікові варто запропонувати їм альтернативу і постаратися згладити гострі кути.

Рак

Жіночні і ніжні представниці сузір’я Раку здаються такими лише на перший погляд. Вони можуть спалахнути як сірник від будь-якого неправильного слова. Ці жінки відрізняються мстивістю і уразливістю, хоча і ніколи не зважаться на підступну помсту. Справитися з їх непростим характером зможе лише по-справжньому люблячий чоловік.

Скорпіон

Жінки-Скорпіони можуть притягувати і відштовхувати одночасно. Вони добре відчувають слабкі місця людей і здатні зачепити свого опонента за живе. Вони нізащо не заспокояться, поки не помстяться своєму кривднику. Тому, вирішивши піти проти представниць цього знаку зодіаку, потрібно змиритися з тим, що наживете собі непримиренного ворога.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: жінки, стосунки, психологія, поради астролога
В тему