Поради

ТОП-5 незрозумілих міфів про корейську косметику, яка підкорила Європу

ТОП-5 незрозумілих міфів про корейську косметику, яка підкорила Європу

Корейська косметика вже давно стала серйозним конкурентом на б’ютіринку і користується стабільним попитом по всьому світу. Засоби радують представниць прекрасної статі своїм широким асортиментом, дієвістю та доступністю.

«З тих пір, як інтенсивний режим догляду за шкірою корейців став тенденцією в усьому світі, він повністю змінив те, як жителі європейських країн звикли ставитися до своєї б’ютірутини», - повідомляє The Health.

Однак навколо азіатських косметичних продуктів витає безліч міфів. Ось топ-5 стійких помилок про продукти Кореї, які не мають ніякого відношення до реальності:

Корейська косметика підходить тільки для світлої шкіри

Раніше це було дійсно так. А сьогодні б’ютііндустрія в цій країні набирає обертів, вчені постійно розробляють нові технології та покращують якість свого товару. Тому кожен покупець знайде схожий своїм типом і відтінку шкіри догляд.

Антивікова косметика з Кореї підходить тільки людям похилого віку

Недоліки шкіри з’являються у кожного в різному віці - це залежить від генетики, способу життя, навколишнього середовища та інших факторів. І якщо ознаки старіння у вас з’явилися рано, краще починати користуватися антивіковою лінійкою, щоб поліпшити стан і зупинити процес старіння шкіри.

Сонцезахисний крем треба використовувати тільки при яскравому сонці

У Кореї прийнято користуватися засобами з SPF і носити головні убори незалежно від погоди. Такі правила вберігають від дії ультрафіолетових променів вашу шкіру і тим самим зберігають молодість. Візьміть на озброєння це правило, якщо хочете уникнути фотостаріння і появи гіперпігментації.

Крем для очей не обов’язковий

Зволожуючий крем для обличчя не замінить крем для очей. Спеціальний догляд може допомогти зробити шкіру навколо очей кращою: освітлити темні кола, зволожити ніжну періорбітальну область і розгладити гусячі лапки.

Якщо у вас жирна шкіра, можна використовувати олії

Це не так. Головне – підібрати правильний засіб, так як олії необхідні для зволоження, харчування і сяйва шкіри. Такий догляд може, навпаки, допомогти прибрати схильність до жирності.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: косметика, здоровий спосіб життя, жінки, Поради
В тему

Останні матеріали