Поради

Як реалізувати заповітну мрію

Як реалізувати заповітну мрію

Кажуть, що якщо дуже сильно чогось хотіти, то це обов'язково до вас прийде.

Але завжди є можливість допомогти собі: схопити кролика за ногу або загадати бажання на падаючу зірку. Для особливих бажань, які можуть перевернути життя, варто застосувати допоміжні методи.

Пухнасті кульбаби

Коли приходить сезон цвітіння кульбаб, постарайтеся знайти найкрасивішу і велику. Зробіть глибокий вдих, зосередьтеся на своєму бажанні і здуйте всі «парашутики».

Чарівний час

Ви, напевно, помічали на своєму годиннику магічне час 11:11 але не замислювалися про це. Деякі вважають, що саме цей час символізує єдність людства. Наступного разу, коли ви випадково помітите на своєму годиннику 11:11 скористайтеся моментом і загадайте бажання. Пам’ятайте, що встановлювати будильник спеціально для цього не можна.

Це ваша вечірка

В якийсь момент нам починає здаватися, що ритуал з задуванням свічок на торті в день народження стає необов’язковим, особливо коли ти перестаєш бути підлітком. Це зовсім не так! Будь вік є ідеальним для цього ритуалу. Після цього можна написати своє бажання на листку і покласти в горщик з насінням квітів. Як тільки рослина зацвіте, ваше бажання збудеться.

Любов до індички

Частіше їжте індичку, тому що в ній міститься корисний білок. Але важливіше те, що потрібно зберегти кістку-вилочку, яка допоможе виконати бажання. Спробуйте зіграти в перетягування цієї кісточки з ким-небудь з сім’ї або іншим. У кого залишиться більша частина, той і отримає реалізацію свого бажання.

Загадка оригамі

Цей вид мистецтва має свою магію в питанні виконання бажань. Згідно з японською легендою, якщо зробити тисячу журавлів оригамі, то один з них обов’язково виконає ваше бажання.

Коробка бажань

Візьміть коробку, срібну свічку і срібну стрічку. Складіть разом символи вашого бажання, наприклад, якщо це нова робота, то можна покласти разом гроші з монополії, мініатюрний портфель або ляльку, одягнену в офісний костюм. Вночі, в повний місяць, покладіть ці предмети перед вами і запаліть свічку. Зосередьтеся на вашому бажанні і кладіть предмети в коробку, промовляючи вголос ваше бажання. Потім зв’яжіть стрічкою коробку і сховайте в відомому тільки вам місці. Тримайте її там до тих пір, поки бажання не збудеться.

Амулет

Якщо ви любите прикраси, то вам точно припаде до душі цей метод. Знадобиться звичайний браслет із золота або срібла. Уявіть ваше бажання, знайдіть підвіску, яка символізує його. Мрієте про велику квартиру, де зможете завести собаку? Виберіть фігурку цуценя або невелику вазу з квітами. Носіть браслет до тих пір, поки бажання не збудеться.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поради астролога, психологія, цікаво знати
В тему