Поради

Шеф-кухар розкрив секрет ідеального приготування яєць

Шеф-кухар розкрив секрет ідеального приготування яєць

Шеф-кухар Метт Престон з Австралії розповів, на що звернути увагу при приготуванні яєць різним способом.

Його слова наводить видання Daily Mail.

  • Кухар розповів, що при приготуванні яєць пашот потрібно звернути увагу на їх свіжість. Для цього він порадив розбити одне яйце з пачки в тарілку. Якщо білок розтікається калюжею навколо жовтка, варто приготувати яйця іншим способом.
  • Щоб приготувати ідеальну бовтанку, слід перемішувати яйце і періодично прибирати його з самого гарячого місця на сковорідці.
  • Класичну яєчню зіпсувати вкрай складно, вважає кухар. Якщо хочеться отримати хрустку скоринку, Престон радить додати вогню. А закрита кришка зробить таке блюдо ніжнішим і дасть білу плівку зверху жовтка.
  • Щоб зварити яйця, слід занурити їх у холодну воду, а після доведення до кипіння варити три хвилини для того, щоб отримати яйця нарідко, п’ять для яєць в мішечок і вісім – для яєць накруто.

Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: кухня, страви, рецепти
В тему