Поради

4 головні стереотипи про знаки Зодіаку

4 головні стереотипи про знаки Зодіаку

Думки про знаки зодіаку вже давно обросли стереотипами, багато з яких помилково приписують представникам гороскопу ті чи інші недоліки.

Подібні міфи однозначно вимагають викриття, тому сьогодні розберемо 4 найвідоміші помилки про знаки зодіаку.

Козероги – беземоційні сухарі

Люди звикли бачити Козерогів відстороненими, з головою зануреними в роботу. На перший погляд здається, що Козероги живуть тільки заради того, щоб працювати, і навіть не здатні радіти дрібницям. Все це помилки: на ділі Козероги надмірно практичні, щоб витрачати свій час даремно. Будь-який Козеріг відправиться на заслужений відпочинок і з задоволенням добре розважиться з друзями, якщо буде точно впевнений, що забезпечив собі завтрашній день. Козероги, як і всі люди, завжди відчувають емоції: їм також радісно і боляче, весело і сумно. Головна відмінність земляного знака полягає в тому, що він вважає за краще не виносити сміття з хати і не демонструвати почуттів оточуючим.

Близнюки – лукаві брехуни

Поширена думка, що Близнюкам не можна вірити, бо подвійність характеру буквально змушує їх брехати і вивертатися. Насправді, Близнюки зовсім не підступні і злі. Мінливість повітряного знака пояснюється любов’ю до всього нового і високою здатністю адаптуватися до змін, яким Близнюки зазвичай дуже раді. Знак, який отримав до відома новий матеріал, обробить його і перебудує настільки швидко, що оточуючі не встигнуть моргнути оком. І обов’язково подумають, що Близнюки зробили все це зі зла.

Овни – небезпечні агресори

Суспільство впевнене, що представники вогняного знаку - це злі люди, які неадекватно реагують на більшість ситуацій і відразу лізуть з кулаками. На ділі все зовсім інакше: більшість Овнів – життєрадісні, завжди мають оптимістичний настрій. Щоб розгледіти в Овні агресора, доведеться чимось сильно його розлютити. В такому випадку вогненний знак дійсно здатний спалахнути і наламати дров. Втім, мало хто знає, що Овни дуже легко відходять і досить швидко починають шкодувати про скоєне, якщо в пориві емоцій сильно набешкетували.

Скорпіони – мстиві лиходії

Скорпіони далеко не такі злі, як думають про них люди. Вони взагалі не злі, якщо пізнати їх ближче. Представники знаку вміють бути вірними і відданими друзями, а за маскою первинної холодності часто ховається чуттєва людина. Поводитися агресивно Скорпіони можуть з тими, хто їх дійсно масштабно зрадив, проте така поведінка - природна захисна реакція, на яку здатний представник будь-якого знака. Якщо людина народилася під знаком Скорпіона, це зовсім не означає, що вона відправляється мстити за кожну (навіть найдрібнішу) капость.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: гороскоп, поради астролога, прогноз астрологів
В тему