Коли варто придбати пароконвектомат 20 рівнів
Більшість сучасних закладів громадського харчування ставить перед собою мету оптимізації процесів приготування на кухні. Одним із способів вирішення цього завдання є придбання пароконвектомату. Пароконвектомат – це професійне кухонне обладнання, що поєднує функції парової обробки та конвекції. Різні режими теплової обробки дозволяють варити, гасити, випікати та смажити їжу. Функціональний пароконвектомат 20 рівнів замінить безліч видів професійного обладнання: пароварку, шафу для смаження, електроварку, плиту, конвекційну піч, гриль, травний котел, і стане незамінним помічником як на великих, так і на малих кухнях.
Чому варто вибрати пароконвектомат на 20 рівнів
Безперечно, це рішення для великої професійної кухні. І переваг у нього чимало:
- Економія часу та ресурсів. На пароконвектоматі можна готувати кілька страв, що значно скорочує час приготування їжі, а також витрати на газ і електроенергію. Порівняно з традиційною обсмажуванням, уварювання та смаження продуктів у пароконвектоматі зменшується, що сприяє економії продуктів та збереженню обсягів готових страв.
- Збереження корисних властивостей продуктів. Бережна теплова обробка та особлива технологія приготування без використання води та олії зберігає вітаміни та мінерали, запобігаючи їх вимиванню та виварюванню. Крім цього, в їжі не з'являються шкідливі канцерогени, які утворюються при обсмажуванні олії.
- Функціональність. Апарат виконує безліч функцій кухонного обладнання, а також поєднує різні способи теплової обробки продуктів.
- Автоматизація. Більшість процесів у роботі пароконвектомату автоматизовані (не потрібно вручну контролювати процес приготування їжі), тому знижуються витрати на готування.
- Простота догляду. Забруднення всередині агрегату легко видалити за допомогою миючого засобу. Жир та інші складні забруднення можна очистити за допомогою прогріву камери.
- Компактність. Агрегат при всій своїй місткості займає трохи місця, поєднуючи функції інших елементів кухонного обладнання.
Чому споживачі обирають бренд Rational
Пароконвектомат RATIONAL на 20 рівнів – це професійне теплове обладнання високої якості, що відповідає всім світовим стандартам. Оснащення призначене для підприємств громадського харчування, магазинів та супермаркетів.
Якісні комплектуючі та надійне виконання, довгий термін служби, гарантовану якість зборки зробили Пароконвектомат RATIONAL найпопулярнішими агрегатами на ринку професійного кухонного та торговельного обладнання.
Пароконвектомат RATIONAL дозволить побудувати роботу закладу громадського харчування будь-якого формату від ресторану преміум класу до кіоску з гарячою кукурудзою. Як правило, така техніка дійсно відрізняється набором додаткових функцій
При виборі пароконвектомату для ресторану необхідно враховувати такі фактори:
- Об'єм камери: об'єм камери повинен відповідати потребам ресторану.
- Потужність: потужність пароконвектомату має бути достатньою для приготування страв у потрібній кількості.
- Функціональність: пароконвектомат повинен мати набір функцій, необхідних для приготування страв у ресторані.
Найкращий пароконвектомат – той, який відповідає потребам та бюджету. Перед покупкою пароконвектомату рекомендується ознайомитися з відгуками інших користувачів та порівняти ціни на різні моделі.
У пароконвектоматах використовуються два типи нагріву: паровий та конвекційний. Паровий нагрів забезпечує більш рівномірне приготування страв, а конвекційний нагрів дозволяє прискорити процес приготування.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.