В центрі уваги

Харчування на карантині: час стати шеф-кухарем

Харчування на карантині: час стати шеф-кухарем

Режим самоізоляції — слушний момент для того, щоб вдосконалити власну кулінарну майстерність.

Зізнайтеся, раніше ви потай мріяли про те, щоб приготувати французький пиріг за складним багатоетапним рецептом. Або навчитися запікати каре ягняти так, як це роблять видатні кухарі мішленівських ресторанів? Наразі є усі шанси втілити мрії в життя. Крім того, процес приготування їжі — своєрідна медитація, яка допоможе заспокоїтися та зберегти душевний спокій.

До звершень у кулінарній майстерності треба добре підготуватися. Кожна господиня або чоловік-кулінар повинні мати запас бакалії, яка довго зберігається. Гарна ідея — замовити продукти на auchan.ua. Тут можна вибрати та замовити не лише традиційний набір для будь-якого українського господарства — крупи, олію, консерви, сіль тощо. В «АШАН» є власні бренди, які дозволять урізноманітнити раціон та приготувати вдома найвишуканіші страви різних країн світу. Шукайте в інтернет-магазині товари з фірмовою пташкою «АШАН» на упаковці. Це гарантує чудову якість та рівень європейських делікатесів за цілком помірною ціною.

З умовами доставки продуктів і наявністю вільних «вікон» доставки можна дізнатися на сайті мережі. Майте на увазі, що наразі доставку харчів та напоїв можна замовити лише в Києві, Львові, Дніпрі та Одесі. Товари непродовольчого асортименту замовляйте на всій території України.

До Італії — разом з «АШАН»!

Поки кордони закриті та подорожі лишаються тільки у віртуальному світі або в уявленні, є можливість здійснити своєрідну кулінарну подорож. Щоб відчути себе справжніми італійцями, замовте такі продукти:

  • пасту з твердих сортів пшениці, а також листи лазаньї;
  • оливкову олію (звичайно ж, італійську, але запашна та смачна також грецька, іспанська тощо);
  • сушені трави італійської кухні — орегано, базилік;
  • сир пармезан — він неперевершено поєднується з пастою;
  • консервований тунець та анчоуси;
  • морську сіль;
  • консервовані томати у власному соку (цілі або ж порізані).

Усе перераховане зберігається протягом тривалого часу. Навіть такий набір продуктів дасть змогу приготувати кілька смачних традиційних страв.

У розділі «Бакалія» інтернет-магазину «АШАН» можна знайти якісні продукти українських та європейських виробників. Слушна порада: складіть меню на тиждень, плануйте збалансований раціон, закупайте необхідне онлайн та тіште близьких вишуканими наїдками.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: карантин, кухня, кулінарія
В тему