Поради

Як звичайний аспірин зробить вашу зачіску неперевершеною

Як звичайний аспірин зробить вашу зачіску неперевершеною

Користувачі мережі регулярно діляться своїми б’ютілайфхаками на популярних форумах. Як з’ясувалося, багато хто практикує миття голови з аспірином. З чуток, секрет розкішної шевелюри голлівудської актриси Дженніфер Еністон криється саме в тому, що своє волосся вона регулярно миє з аспірином.

Про те, що аспірин бореться не тільки з головним болем, але і сприятливо діє на волосся, знають не всі. Справа в ацетилсаліциловій кислоті, яка лежить в основі ліків. Тому аспірин діє як інші кислоти, але ще ефективніше через інші корисні речовини в його складі.

Зокрема, ацетилсаліцилова кислота обволікає зовнішню частину волосяних лусочок, акуратно згладжуючи їх пошкоджену структуру. Закриваючи лусочки і заповнюючи порожнечі, тобто пошкоджені ділянки, відновлює міцність волосяного покриву і запобігає (або стримує) випадання волосся.

Експерти виділяють цілий список корисних властивостей аспірину:

  • запобігає випаданню волосся;
  • відновлює пошкоджені ділянки волосинок, усуває їх пористість;
  • повертає природний блиск волосся;
  • зменшує жирність;
  • допомагає усунути лупу;
  • збільшує обсяг.

Як застосовувати

Для блиску волосся потрібно подрібнити в кашку три таблетки аспірину і розчинити їх в 15 мл шампуню або бальзаму. Потім слід нанести отриману суміш на вологе волосся, ретельно помасажувати, а потім змити.

Для збільшення об’єму волосся потрібно два яєчні жовтки змішати з чотирма потовченими таблетками аспірину. Отриману суміш нанести на вологе волосся, потримати 20 хвилин і змити відваром череди. Волосся буде залишатися пишним до трьох днів.

Для прискорення росту волосся три подрібнені таблетки аспірину рекомендують втирати в суху шкіру голови протягом 5 хвилин. Потім потрібно добре промити волосся і сполоснути відваром ромашки. Процедуру повторювати три рази в тиждень.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волосся, дженніфер еністон, Поради, краса, косметика
В тему