Поради

Чи можуть лопнути «перекачані» губи

Чи можуть лопнути «перекачані» губи

Збільшення губ - одна з найпопулярніших косметологічних процедур сучасності. Разом з цим вона і найбільш обговорювана. Тож пояснюємо, чи можуть такі губи лопнути.

Набряк після ін'єкцій проявляється завжди і тримається до тижня. Однак в деяких випадках через помилки косметологів губи опухають надмірно, з'являється відчуття розпирання, а сама форма "йде буграми". Це відбувається через відсутність компетенції у лікаря.

Сіра зона косметологів являє собою любителів, які не розбираються в анатомії, не перевіряють людини на непереносимість тих чи інших препаратів і працюють за неправильними технологіями. Зате вони пропонують низьку вартість своїх послуг.

Незважаючи на те, що філери не можуть привести до розриву тканин (вони досить еластичні), вони можуть привести до їх відмирання. Це відбувається в тому випадку, якщо косметолог потрапив в посудину.

«Непрофесіонали вводять гіалуронову кислоту за копійки. Наслідки такої економії - алергія, викривлені губи, передавлені судини. Адже анатомію ці люди не знають, вколюють аби як. Голка може потрапити в вену, і, якщо навіть маленька крапля засобу потрапить в кров, - це емболія, смертельно небезпечно ", - розповіла фахівчиня Катерина Захарова.

Емболія – це присутність в кровотоці частинок, які не зустрічаються там в нормальних умовах. В такому випадку препарат може утворити тромб і привести до смерті.

Менш «страшні» результати непрофесійної роботи закінчуються асиметрією обличчя, окостенінням тканин і повторними хірургічними втручаннями.

На некомпетентних лікарів можна подати в суд. Приватна медична діяльність, яка спричинила шкоду здоров'ю, може і зовсім обернутися обмеженням волі. Правда, далеко не всі жертви косметологів доходять до відповідних інстанцій.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: косметика, краса, Здоров'я
В тему

Останні матеріали