Поради

Що буде, коли щодня їсти яйця на сніданок

Що буде, коли щодня їсти яйця на сніданок

Яйця на сніданок – одна з найпопулярніших страв у багатьох країнах світу. Вона досить дешева, корисна і підходить для тих, хто стежить за вагою.

Чи можна їсти яйця кожен день?

Американські вчені підтвердили, що вживання яєць вранці сприяє зниженню ваги, якщо людина дотримується правильного харчування. Компоненти яєць допомагають боротися з зовнішніми подразниками.

Яйця багаті поліненасиченими жирними кислотами Омега-3, які сприяють поліпшенню мозкової активності і зору. А ще в 100 грамах варених яєць міститься 20% денної норми триптофану, який виробляє "гормон щастя" серотонін.

Скільки можна їсти яєць?

Однак багато господинь запевняють, що кожен день їсти яйця не можна. Вважається, що велика кількість кількості холестерину негативно впливає на стан судин.

Так, в жовтках міститься від 200 мг холестерину, але численні дослідження не підтвердили взаємозв'язку між вживанням яєць і кількістю холестерину в крові. Хоча учасники дослідження з'їдали по три яйця в день.

Дієтологи вважають, що доросла людина може спокійно з'їдати до двох цілісних яєць в день. При цьому білка в цілому можна їсти і більше.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Харчування і дієти, дієти, страви, Здоров'я
В тему