Поради

Ця еротична гра урізноманітнить ваші стосунки (18+)

Ця еротична гра урізноманітнить ваші стосунки (18+)

Якщо ви давно в стосунках з чоловіком і вже намагалися урізноманітнити секс усіма можливими способами, саме час спробувати «еротичне читання». Багато пар практикують спільний перегляд порнофільмів, але навряд чи вони знають, яке задоволення може доставити читання книг.

Ця секс-гра була придумана на основі американської гри poker face. Все, що вам потрібно, - книга і трохи вільного часу. Не настільки важливо, яку саме літературу ви виберете, але нехай це буде те, що вас точно не насмішить в процесі. Ще один плюс гри, - кожен з партнерів зможе отримати задоволення від неї.

Правила дуже прості: ви берете книгу і починаєте читати її вголос, поки ваш партнер доставляє вам оральне задоволення. Читати необхідно чітко і з виразом, наче вас абсолютно ніщо не відволікає. У процесі читання ви будете збуджуватися дедалі сильніше, а коли зрозумієте, що вже не можете себе стримувати ... саме час помінятися місцями! Тепер нехай партнер читає книгу, а ви тим часом спробуйте доставити йому незабутнє задоволення.

Завершити гру можна класичним сексом, який напевно перевершить всі ваші очікування. Переваги цієї еротичної гри полягають у тому, що партнери переважно задіюють свою фантазію і намагаються зосередитися на відчуттях. У той час як при перегляді порно кадри з іншими людьми виступають в якості відволікаючого маневру.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: секс, стосунки, розваги
В тему