Поради

Де зайнятися сексом вдома, якщо набридло ліжко (18+)

Де зайнятися сексом вдома, якщо набридло ліжко (18+)

Урізноманітнити сексуальне життя набагато простіше, ніж здається на перший погляд. Часом досить усього лише вибратися за межі спальні.

Детальніше про те, де варто зайнятися сексом вдома, окрім ліжка – в цьому матеріалі.

Підвіконня

Якщо ви прихильниця «доггі-стайл», саме час зайнятися коханням на підвіконні. Ляжте животом на імпровізовану опору і вигніть спину, а партнер нехай розміститься ззаду. Нетиповий кут проникнення збільшує ваші шанси на оргазм. Крім того, ця поза підійде для тих, кого заводить можливість бути «застуканим».

Пральна машина

Сядьте на машинку і обхопіть ногами партнера за талію. Якщо дозволяє розтяжка, ви також можете закинути одну ногу йому на плече. Для більшої насолоди попередньо поставте пральну машинку на режим «віджиму».

Дверний отвір

Напевно, в кіно ви не раз бачили, як коханці займаються палким сексом стоячи. Як правило, ця поза підходить для пари, в якій у партнерів приблизно однаковий зріст. Однак, навіть в іншому випадку ви можете експериментувати. Поза стоячи, по-перше, забезпечує вам зоровий контакт, а, по-друге, дає простір для фантазії: ви можете однією ногою охопити партнера, або ж, якщо у нього достатньо фізичної підготовки, він може відірвати вас від підлоги, притримуючи за стегна .

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: стосунки, секс, Поради
В тему