7 Травня 2019
Новини

«Сексі-бабуся» зі США змусила Інтернет сказати «Вау!» (фото)

«Сексі-бабуся» зі США змусила Інтернет сказати «Вау!» (фото)

Найсексуальніша бабуся Сполучених Штатів відсвяткувала ювілей.

Ніхто не вірить, що у неї троє онуків – але 40-річна Еліс Васкес (Alice Vasquez), попри статус бабусі, на радість підписникам продовжує публікувати гарячі фото, демонструючи свої апетитні форми на весь Instagram.

Про свій 40-літній ювілей сексі-бабуся Еліс Васкес розповіла шанувальникам у Instagram. На жінку відразу посипалися тисячі коментарів і лайків, пізніше вона засвітилася в таблоїдах.

Видання The Sun пише, що Еліс завагітніла першою дитиною, коли їй було 16. Уже в 20 років у неї було двоє дітей. Її дочка Кайла пішла шляхом матері і народила також у 16 років.

«Мої 20 років – це часи бурхливої ??молодості, – розповідає Еліс. – І навіть статус молодої матусі ніколи мене не зупиняв. Я завжди була в русі. Не пам’ятаю, чи був у мене взагалі час задуматися про майбутнє. Я була в режимі виживання» .

Сама жінка зізнається, що виглядає «нетипово для 40 років». У тому, що вона розкрила публіці власний вік, є свій посил – так Еліс хоче надихнути жінок свого віку. Як вона вважає, все йде з голови – жінки не повинні почуватися старшими за свої роки, тоді і виглядатимуть молодше.

Зараз у 40-річної Еліс є три онуки, вона живе в Каліфорнії і працює інструктором з йоги. Американка не приховує, що витратила близько 60 тисяч доларів на пластичні операції.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, суспільство, Фото
В тему

Останні матеріали