Поради

Головні помилки при виборі білизни: як їх уникнути

Головні помилки при виборі білизни: як їх уникнути

Нерідко вибір нижньої білизни стає справжнім челенджем. При покупці ми не впевнені в розмірі, не знаємо, що шукати в складі, а навіть якщо і купуємо нижню білизну правильно, то часто носимо її не так, як слід – а це може зіпсувати весь ваш образ.

Розповідаємо про найчастіші помилки при підборі нижньої білизни і ділимося порадами, як їх уникнути.

Перед тим як піти в магазин за бюстгальтером, зробіть вдома заміри. В інтернеті з легкістю можна знайти таблиці, які допоможуть визначити потрібний розмір.

Причому тут однаково важливі розмір чашки і обхват грудей – тому робіть точні виміри і не перебільшуйте або не применшуйте отримані результати.

При підборі нижньої білизни до образу перед виходом з дому не забувайте про те, що хоч білизна і під одягом, в деяких ситуаціях її може бути видно з боку. Тому намагайтеся хоча б під світлі речі надягати світлу білизну, а під темні – темну, а в ідеалі – підбирайте білизну тон-в-тон із одягом.

Для цього, звичайно, зовсім не потрібно мати в шафі арсенал з білизни всіляких відтінків. Просто подивіться, яких кольорів у вашому гардеробі найбільше, і від цього відштовхуйтеся.

Найнеприємнішою помилкою може стати те, що білизна сидить дуже щільно, притягаючи шкіру. Тому що це видно збоку, якщо ви вдягли облягаючий одяг – наприклад, джинси скісні або напівпрозорий топ.

Завжди стежте за цим, навіть якщо здається, що це не так важливо. З таких деталей і складається повне сприйняття образу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: одяг, мода, Поради
В тему