Поради

6 правил ідеальної фігури

6 правил ідеальної фігури

Щоб досягти заповітної мети і добитися ідеальної фігури, необхідно знати кілька правил. Інакше докладені зусилля не увінчаються успіхом.

Детальніше – у цьому матеріалі.

Фізичні навантаження не дадуть потрібного результату без правильного харчування

Щоб досягти ідеальної фігури, одних тренувань недостатньо. Навіть займаючись практично щодня, ефективність навантажень буде мінімальна, якщо у вашому раціоні багато шкідливої їжі. Крім цього, на результат впливає і те, скільки ви п’єте алкоголю.

Ідеальним рішенням буде повністю виключити алкоголь з раціону, але якщо вам захочеться випити з нагоди – віддайте перевагу келиху червоного сухого вина. Воно практично не містить цукру.

Не їжте на ніч

Правило не їсти після 18 години вечора працює лише для тих, хто лягає спати о 21 годині. Якщо ви засинаєте пізніше, постарайтеся спланувати свій останній прийом їжі так, щоб він припадав за три години до сну.

Усе потрохи

Якщо бажання з’їсти шкідливу їжу непереборне, постарайтеся не відмовляти собі в цьому задоволенні, але контролюйте розмір порції.

Перегляньте свої правила приготування їжі

Якщо ви звикли постійно щось смажити, саме час про це забути. Шукайте рецепти, в яких страви готуються на пару, відварюються або запікаються. Постарайтеся використовувати мінімальну кількість олії.

Повністю відмовтеся від газованих напоїв і протеїнових батончиків

Здавалося б, якщо з газованою водою все зрозуміло, то що не так з білковими батончиками? Адже багато хто впевнений, що такий перекус буде підтримувати спортивний настрій і не дасть доторкнутися до шкідливих продуктів.

Але правда в тому, що протеїнові батончики також містять величезну кількість цукру і в цілому по складу і калорійності слабо відрізняються від звичайної шоколадки з горіхами.

Не намагайтеся змінити звичний ритм життя в один день

Багатьом важко перебудуватися в один момент, дайте час своєму організму і нервовій системі. Не варто об’їдатися шкідливою їжею наостанок, щоб вже завтра залишити в раціоні виключно біле м’ясо і гречку. В такому випадку буде велика ймовірність зірватися. Прислухайтеся до свого тіла і шукайте золоту середину у всьому.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Здоров'я, Поради, здоровий спосіб життя
В тему