Поради

Як взимку доглядати за губами: поради

Як взимку доглядати за губами: поради

Взимку ми частіше відчуваємо сухість шкіри губ, утягнутість і лущення. Тому, аби захистити губи від холоду, ми підготували кілька дієвих порад.

Отож, насамперед рекомендуємо не облизувати губи. Хоч спочатку вам це і принесе тимчасове полегшення, проте потім шкіра губ стане ще більш сухою.  Також не можна зривати шкірку з губ, бо вони довге загоюватимуться та ще й ви можете занести інфекцію.

Аби позбутися цих звичок, варто почати контролювати себе. Краще змастіть губи помадою. Так у вас виробиться нова корисна звичка.

Варто зауважити, що при купівлі гігієнічної помади потрібно звернути увагу на те, чи підійде вона вам. Сухість та тріщини може провокувати й бальзам, в якому є ароматизатори. Найкраще використовувати ті, в яких міститься вазелін або бджолиний віск.

До речі, якщо бальзами вам не допомагають, то є й інші методи захисту. Наприклад, спеціальні маски й патчі для губ. Якщо ж вам потрібно загоїти ранки, використовуйте бальзами від аптечних брендів або просто вазелін.

Також від вітру губи добре вберігають шарфи, бафи, маски.

До слова, якщо ви любити користуватися звичайними помадами, то краще обирайте відтінкові блиски чи помади із сяйливим покриттям.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Поради, Здоров'я
В тему

Останні матеріали