Поради

Як просто прибрати з м’яса хімікати у домашніх умовах

Як просто прибрати з м’яса хімікати у домашніх умовах

У наш час якість м’яса на прилавках магазинів викликає сумнів. Начебто, і шматочки всі досить апетитні, але вибрати по-справжньому правильний продукт досить складно.

Тварин часто підгодовують всілякими стимуляторами росту, які, зрозуміло, залишаються в м’ясі. Однак, максимально нейтралізувати антибіотики в продукті досить просто. У цьому матеріалі – порада, як зробити це в домашніх умовах.

Для початку м’ясо промиваємо в холодній проточній воді, потім перекладаємо його в глибоку миску. Заливаємо розчином з води і солі (в 2 літрах води розчинити 40 грамів крупної солі) так, щоб рідина повністю закривала шматки м'яса. Ми залишаємо при кімнатній температурі на 1 годину.

Після закінчення цього часу розчин зливаємо, м’ясо знову промиваємо холодною водою і заливаємо свіжоприготовленим соляним розчином. Ми залишаємо ще на 1 годину.

Знову ретельно промиваємо м’ясо, кладемо його в каструлю, заливаємо холодною водою (рідина повинна покривати продукт приблизно на 2 см). Ставимо каструлю з м’ясом на сильний вогонь і даємо воді закипіти, залишаємо на 1 хвилину і знімаємо з плити.

Після цього готуємо м’ясо у будь-який спосіб.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: страви, Поради, м'ясо
В тему