Вам знадобиться 500 г філе з курки, 200 г плавленого сиру, 400 г картоплі, 150 г цибулі, 180 г моркви. Також можете додати вершкового масла, солі, перцю, зелені, лаврового листа та грінки.
У трилітрову каструлю налийте воду та вкиньте м'ясо. В окріп вкиньте чайну ложку солі та за бажанням кілька горошків перцю, 3 лаврових листки. Варити ще 20 хв. М'ясо вийміть.
Наріжте картоплю, цибулю та плавлений сир кубиками, натріть моркву, а м'ясо наріжте шматками.
В окріп вкиньте картоплю (варіть 6 хв).
На вершковому маслі зробіть присмажку, її киньте в суп і варіть ще 6 хв.
Додайте м'ясо. Варіть 4 хв, опісля додайте сир.
За бажанням подавайте з грінками та зеленню.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Грибову юшку з дубовим листям готували воїни УПА
25 Листопада 2025
У Луцьку в лікарні помер 13-річний хлопчик
21 Жовтня 2025
Малина може знижувати ризик онко
9 Вересня 2025
Український військовий опинився в лікарні через чипси Lay’s
4 Вересня 2025
Скільки в Україні нині коштують капуста, морква та буряк
29 Липня 2025
Чи справді влітку харчування має бути іншим
16 Липня 2025
Реклама





