Сирний суп: смачно та легко
Вам знадобиться 500 г філе з курки, 200 г плавленого сиру, 400 г картоплі, 150 г цибулі, 180 г моркви. Також можете додати вершкового масла, солі, перцю, зелені, лаврового листа та грінки.
У трилітрову каструлю налийте воду та вкиньте м'ясо. В окріп вкиньте чайну ложку солі та за бажанням кілька горошків перцю, 3 лаврових листки. Варити ще 20 хв. М'ясо вийміть.
Наріжте картоплю, цибулю та плавлений сир кубиками, натріть моркву, а м'ясо наріжте шматками.
В окріп вкиньте картоплю (варіть 6 хв).
На вершковому маслі зробіть присмажку, її киньте в суп і варіть ще 6 хв.
Додайте м'ясо. Варіть 4 хв, опісля додайте сир.
За бажанням подавайте з грінками та зеленню.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Як перевірити яйця на свіжість
4 Квітня 2024
У Польщі вибачилися за розсипане українське зерно
13 Лютого 2024
Родзинкою села стали печена капуста і «закодовані» слова
22 Січня 2024
Чому потрібно їсти інжир
6 Січня 2024
В Україну завезли сир із стафілококом
21 Грудня 2023
Ці продукти краще не їсти з хлібом
19 Грудня 2023
Як зробити святкове печиво
4 Грудня 2023