Свіжовичавлений сік з моркви справедливо вважається натуральним еліксиром: він сприяє підвищенню імунітету і життєвого тонусу, нормалізації обмінних процесів і маси тіла, а також заспокоєнню нервової системи та продовженню молодості.
Способів приготування соку з моркви існує декілька. Можна зробити напій, використовуючи соковижималку, або ж спочатку подрібнити коренеплоди блендером або міксером, після чого з отриманого пюре через марлю віджати сік. Щоб надати напою більш приємний смак, достатньо додати в нього трохи лимонної кислоти і 10%-го цукрового сиропу.


Сік моркви допомагає вилікувати хронічні недуги: шкірні захворювання (екзема, дерматити), сечокам'яну хворобу, атеросклероз, запальні процеси, безпліддя.
Морквяним соком лікують гнійні рани, виразкові запалення, обмороження, опіки. Його використовують у комплексі при лікуванні онкологічних захворювань.
Систематичне вживання цього напою сприяє зміцненню нервової системи і підвищенню захисних функцій організму. Сік з моркви найкращим чином впливає на процеси травлення, роботу печінки, жовчного міхура, нирок, а також на всі залози організму.
Цей напій підвищує життєвий тонус та імунітет, нормалізує рівень холестерину і очищає організм. Під впливом морквяного соку поліпшується зір, колір шкіри, структура зубів і волосся
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.