Поради

Рецепт краси Діти фон Тіз

Рецепт краси Діти фон Тіз

Діта фон Тіз впевнена, що без правильного харчування і постійних фізичних вправ досягти красивої блискучої шкіри просто неможливо.

 

Зірка щодня п'є зеленуваті смузі, які ефективно впливають не лише на загальне здоров'я організму, а й конкретно на стан шкіри. Що ж стосується спорту, то Діта обирає пілатес, балет і йогу. Крім цього, для того, щоб ваша шкіра, як можна довше залишалася здоровою, вона радить відмовитися від куріння і намагатися щодня висипатися.

«Секрет бездоганної шкіри – у використанні кремів із сонцезахисним ефектом! Я ніколи не загораю, але постійно користуюся кремами із SPF!» – ділиться своїм основним секретом Діта фон Тіз. Плюс, дуже важливо постійно дивитися за станом шкіри і в разі появи якого-небудь захворювання не займатися самолікуванням, а йти на прийом до грамотного спеціаліста.

Ще одне правило Діти фон Тіз – здоровий сон. Вона ніколи не відвідує вечірки, які тривають до ранку. Відпочинок після робочого дня та здоровий сон дають можливість шкірі відновитись і запобігають появі темних кіл під очима.

Однією з основних частин її б'юті-образу є червона помада. Діта підтверджує принцип візажистів, що червона помада підходить всім дамам без винятку. Головне – відшукати власний відтінок. І тоді ваші губки стануть основним козирем у завоюванні чоловіків. Червона помада – це завжди розкішно, жіночно і сексуально.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, Зірковий style
В тему