Поради

Із чим носити зелене пальто

Із чим носити зелене пальто

Яскраве пальто – прекрасний борець із сірістю демісезонного часу, хоч і не завжди воно є практичним. Зелене пальто непоміченим не залишиться, але з'єднати з іншими деталями гардеробу його непросто: слід продумати все – від рукавичок до взуття.

 

Але, користуючись базовими правилами колористики, а також дозволивши собі деякі експерименти, завжди можна знайти чимало вдалих ідей. Зелене пальто в залежності від конкретного відтінку і фасону здатне стати центральним елементом вашого модного ансамблю, відмінним способом виділитися. Але в той же час на його фоні завжди можна загубитися, адже ця річ буде апріорі перетягувати увагу на себе. 
Як найбільш виграшно подати себе в зеленому пальті, а не зелене пальто на собі? Якщо ваша зовнішність неконтрастна, рекомендовано вибирати приглушені відтінки зеленого: для світлих дівчат – салатовий, для смаглявих – болотний. Ви можете обрати яскраві рукавички і сумочку, і вони не будуть «сперечатися» із зеленим пальтом, але спідницю, брюки або плаття слід підібрати в нейтральній гамі: всі тони сірого, кремового і коричневого. І, звичайно, завжди безпрограшний чорний і білий колір. Яскравій зовнішності – більше кольорових плям: пальто може мати кислотно-зелений відтінок і доповнюватися такими ж яскравими, але в іншому кольорі, чобітьми або навіть сукнею. Тут допускається гра і на контрастах, і на тонах. До зеленого пальта будуть вдалі всі відтінки червоного (в холодній і теплій тональності), помаранчевого і фіолетового, як його похідних, а також жовтого. Не дуже привабливо виглядає тандем зеленого і синього. Зелене пальто – відмінний супутник для речей з леопардовим принтом: з основним бежево-коричневим кольором воно виглядає гармонійно і м'яко, а сам малюнок додає родзинки образу. У той же час, зелений колір освіжає. Але навіть тут із суперечливим і небезпечним леопардом не слід переборщувати: достатньо взяти сукню з подібним малюнком, накинути зверху пальто, а взуття та аксесуари вибрати в максимально нейтральних тонах – чорних, коричневих. Надзвичайно вдалими стануть вироби із золотим напиленням або з чистого золота (сережки, каблучки, браслети), але в невеликій кількості, щоб не здешевити образ. 
Чимало зелених пальт викроюються і шиються в стилі мілітарі. Це укорочені варіанти курточного типу або напівпальта вільного силуету. До такого пальта чудово впишуться прямі або завужені джинси, заправлені у високі чоботи на платформі, які можуть і не мати каблука. А також в чоботи чоловічого типу. Тут допускаються навіть військові черевики, які сьогодні адаптовані і на жіночу ногу. У випадку з більш витонченими моделями взуття, зелене вкорочене пальто може доповнитись капелюхом-унісекс, м'якою великою сумкою, кофтою з високим горлом і рукавичками зі зрізаними пальцями. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, Модні тренди
В тему