Поради

Ортопедичні крісла в салоні авто

Ортопедичні крісла в салоні авто

Багато водіїв тривалий відрізок часу перебуває за кермом авто. Тривале сидіння може спричинити болі в спині та ногах, а також втому. Є можливість правильно сидіти і слідкувати за своєю поставою, але можна придбати спеціальні ортопедичні крісла, які значно полегшать сидіння за кермом.

 

Сидіння – це як одяг чи взуття. Не буває стандартних розмірів одягу та взуття, так само і сидіння повинно бути індивідуальним для кожного водія. Ортопедичні крісла значно зменшать втому за кермом. У таких кріслах завжди зручно та комфортно. Хороші крісла володіють амортизаційною дією та дозволять максимально розвантажити хребет.

Чимало звичайних заводських сидінь в автівках старішого виробництва спричиняють навантаження спини, навіть вибоїни на дорогах можна відчувати. Заводські сидіння можуть призвести до гіподинімії – хвороби, яка виникає від малорухливого способу життя. Ортопедичні автосидіння повторюють форму сідниць. Спинка сидіння повинна також регулюватися та відповідати формі спини, а бічні подушки утримують тіло на поворотах, що дозволить постійно сидіти рівно.

Хороші сидіння коштують від 10 тисяч гривень. У таких сидіннях, як правило, є надувні подушки для вирівнювання хребта. Дорожчі моделі та більш функціональні коштують понад 30 тисяч гривень. Такі сидіння мають  електронну регуляцію кута нахилу та бічних підтримок. Часто в подушках таких моделей сидінь знаходиться обігрівач та вентилятор, які працюють від панелі на сидінні. Найдорожчі моделі вартують від 50 тисяч гривень. Такі сидіння обладнані усіма можливими функціями для комфортної поїздки. Оптимальні ціни на ортопедичні автомобільні сидіння рекомендує німецька фірма «Recaro».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Авто
В тему

Останні матеріали