Поради

Як стати успішним та багатим: практичні поради

Як стати успішним та багатим: практичні поради

Для того, щоб бути багатим, треба магнетизувати свідомість бажанням багатства. Треба мислити категоріями грошей, адже тільки бажання заробляти приведе до конкретних планів збагачення.

Для успіху достатньо однієї глибокої ідеї, яку можна перетворити  в матеріальні цінності. А для цього потрібна лише наполегливість та сильне бажання перетворити ідею в гроші.

Головне правило життя – думка матеріальна.

Всі великі досягнення спочатку були думкою, тільки згодом прагнення дослідника дало йому життя. Якщо ти щось почав, то не кидай. Кожного разу після невдачі, коли ти захочеш кинути те, що розпочав, згадуй Едісона, який тільки з тисячної спроби створив жарівку.

Навчайся, звертайся до спеціалістів, але йди до мети. Успіх приходить лише до тих, хто міркує категоріями успіху. Поразки трапляються у тих, хто мислить категоріями поразки.

Чим довше ти йдеш до успіху, тим ближчим він стає. Багато хто кидає свою справу за крок до перемоги. Не будь одним із них.

Дієві кроки до багатства

Бажання

Поставте собі за мету стати кращим в якійсь області, чи на якійсь посаді і йди до мети. Однак не прагнення, а сильне бажання, яке перемагає будь-що, повинне вести вперед.

Не думай так: якщо у мене не вийде, а займусь чимось іншим. Так нічого не досягнеш. Говори собі так: у цьому світі я хочу досягти цієї мети, я постараюся, але досягну свого.

Зруйнуй всі шляхи для відступу і тобі не залишиться нічого іншого як тільки йти вперед. Колись полководці армії, які прибували на ворожу територію, відразу спалювали свої кораблі, аби військо йшло вперед до перемоги, бо не було шляхів для відступу.

Є 6 етапів перетворення ідеї в гроші, які ти можеш використовувати:

  1. Визнач точну кількість грошей, які б ти хотів мати. Заплющ очі і фокусуйся на цій цифрі, поки вона не постане перед тобою у фізичній подобі. Роби цю вправу не менше 1 разу в день.
  2. Скажи собі чесно, чим ти готовий пожертвувати за багатство, якого бажаєш.
  3. Вкажи термін, за який ти досягнеш бажаного.
  4. Склади конкретний план досягнення своєї мети і дій негайно, незважаючи на те, чи ти готовий, чи ні.
  5. Запиши на папері конкретну суму, яку ти хочеш отримати, часові рамки завдання і чим готовий пожертвувати ради цього та чіткий план дій.
  6. Читайте свій план уголос двічі на день, вранці, коли тільки прокинулися і коли лягаєте спати. Читаючи, уявляйте, відчувайте і вірте в те, що вже володієте цими грошима.

Ти ніколи не станеш багатим, якщо не повіриш в те, що можеш бути таким, коли у тебе не буде пристрасті до грошей. Вір у свою мрію і не важливо, що скажуть інші.

Віра

Ти хочеш мати гроші? Тоді повір в це і не піддавай сумніву. Всі знають, що коли багато разів повторюєш якесь твердження, то починаєш вірити в нього, незалежно від того істинне воно чи хибне. Якщо не віриш у власні сили, то підсвідомість реалізує твій сумнів і тебе чекає поразка.

Ось формула впевненості в собі:

  • Я знаю, що можу досягти чіткої мети в житті, тому вимагаю від себе постійно та наполегливо рухатися вперед, у напрямку до мети, і обіцяю не відступати і довести все до кінця.
  • Я усвідомлюю, що панівні думки в моїй голові врешті-решт знайдуть своє втілення в реальних діях і поступово перетворяться на зриму реальність. Тому я щодня по півгодини зосереджуватиму свої сили на тому, ким я хочу стати, створюючи в уяві чіткий образ цієї людини.
  • Я знаю, що завдяки принципу самонавіювання будь-які бажання, які я тримаю у своїй голові, врешті-решт обов’язково будуть втілені. Тому я щодня присвячуватиму 10 хвилин розвитку впевненості в собі.
  • Я чітко опишу свою конкретну головну мету в житті й не відступлю від неї, доки не стану достатньо впевненим у тому, що отримаю бажане.
  • Я усвідомлюю, що гроші та статус не вічні, якщо в їхній основі не закладені правда і справедливість. Я зроблю так, щоб інші мені служили, бо моє бажання має служити іншим. Я відмовлюся від почуття ненависті, заздрості, ревнощів. Я зроблю так, щоб інші повірили в мене, тому що я вірю в них і себе.

Самонавіювання

Самонавіювання, яке домінує у вашій свідомості, проникає у вашу підсвідомість і впливає на неї. Звичайні слова, підкріплені почуттями, діють на підсвідомість. Змусьте свій розум повірити, що ви повинні мати ту кількість грошей, яку візуалізує свідомість.

Кожного дня ти повинен візуалізувати ту кількість грошей, яку хочеш мати, і навіть те, як ти їх витрачаєш на ті чи інші потреби.

Самонавіювання може керувати твоєю підсвідомістю.

Ти можеш зараз сказати, що за дурниці? Але, якщо ти не будеш пробувати, у тебе нічого не вийде.

Спеціальні знання

Визнач, знання з якої спеціальності тобі потрібні і для чого. Не розпилюйся на все, ти не повинен знати все. Фокусуйся на тих знаннях, які допоможуть тобі у досягненні своєї мети, для решти є гугл.

Знання не несуть ніякої цінності, їх треба систематизувати і зробити придатними для досягнення конкретної мети. А для цього потрібна практика. Якщо щось дається тобі безкоштовно, ти цього не цінуєш, якщо ти заплатив за якісь курси навчання, то ти зробиш все, щоб відбити ці гроші.

Уява

Людина може створити все, що здатна уявити. Відсутність уяви - причина багатьох поразок. Їі наявність забезпечує успіх.

Існує кілька функцій уяви:

  • Синтетична уява

Завдяки їй людина складає вже відомі концепції та ідеї в нові комбінації.

  • Творча уява

Завдяки їй обмежений розум людини має вихід у світовий розум, де він сприймає і перетворює всі основні чи нові ідеї, входить в контакт з підсвідомістю інших людей.

Щоб запрацювала творча уява, вона повинна увійди у відповідний темп. Для цього потрібне сильне бажання досягти чогось. Багатство починається з ідеї, ідея формується уявою. Змусьте працювати уяву над перетворенням бажання в гроші.

Планування

Йдіть за етапами формування вашого плану.

По-перше, візьміть у союзники стільки людей, скільки вам потрібно для створення і здійснення вашого плану.

По-друге, визначте, які вигоди отримає кожен член вашої команди, від участі у цьому союзі, і що ви йому можете запропонувати.

По-третє, збирайтеся з учасниками клубу не рідше двох разів в тиждень, поки спільно не складете план, який буде влаштовувати вас.

По-четверте, зберігайте гармонію у стосунках з членами вашої інтелектуальної групи.

Кожен план вимагає великих зусиль. Якщо перший план провалився, замініть його іншим, потім ще іншим. Шукайте нетривіальні рішення, поки план не запрацює.

Мільйони людей все життя не можуть вибратися з бідності, бо не мають добре продуманого плану. Абсолютно всі багаті люди пройшли через полоси невдач, перш ніж досягти багатства.

Кожен керівник повинен володіти такими якостями:

  • Сміливість і рішучість;
  • Самоконтроль;
  • Почуття справедливості;
  • Чіткість рішення;
  • Ясність планів;
  • Звичка працювати понаднормово;
  • Привабливість особистості;
  • Співчуття і розуміння;
  • Володіння ситуацією;
  • Готовність взяти на себе відповідальність;
  • Співробітництво.

За матеріалами книги Наполеона Хілла "Думай і багатій"

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: успіх, Поради
В тему