Поради

З чим носити шкіряну куртку?

З чим носити шкіряну куртку?

Сьогодні все більше людей носять шкіряні куртки. І це не дивно, адже такий одяг одночасно є і модним, і зручним. З одного боку, проста універсальна річ, але скільки стилю та індивідуальності.

 

Різноманітність кольорів і моделей як жіночих, так і чоловічих шкіряних курток, дозволяє кожній людині вибрати найбільш прийнятний варіант для себе. Так, є приталені курточки, широкі, подовжені, з комірами і без.

Часто виникає питання, під що носити цей верхній одяг, щоб зовнішній вигляд був більш вишуканим. Якщо мова йде про «класику» (звичайну чорну куртку), то до неї підійде строга спідниця, стримані варіанти суконь або класичні брюки. Крім того, щоб створити завершений образ, можна одягнути красиву хустку або шарф. У весняний період відмінним варіантом може стати яскрава шкіряна куртка, яку найкраще комбінувати з темним верхнім одягом і аксесуарами (сумкою, шарфом). У випадку з курточкою молодіжного стилю, добре виглядатимуть капрі або шорти.

Важливо також врахувати, що шкіряна куртка повинна повністю відповідати вашому повсякденному гардеробу. Однак запам'ятайте, що якщо під низ ви одягаєте коротку сукню, то взуття обирайте на підборах. Низьке і рівне взуття допустиме тільки тоді, якщо ви в джинсах. Варто відзначити, що негарно виглядає верхній одяг, який визирає з-під куртки. З цієї причини слід ретельніше підбирати светри і кофти. Якщо на куртці багато кнопок і страз, то низ повинен бути більш стриманим.

На сьогодні шкіряна куртка стала незамінною річчю. І якщо ви поки тільки збираєтеся поповнити свій гардероб таким елементом одягу, то сподіваємося, що ці поради допоможуть зробити вам правильний вибір.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, Модні тренди
В тему