Поради

У моді ботильйони

У моді ботильйони

Зима – це не привід відмовлятися від модних тенденцій і, відповідно, від красивих речей. Одним з ключових елементів успішного образу є взуття.

 

На жаль, низька температура не дає можливості звернутися до улюблених туфель на шпильках, але зимові ботильйони є прекрасною альтернативою їм. Тим більше, що з кожним сезоном з’являється все більше оригінальних варіантів. Головне – грамотно вибрати модель, яка прослужить тривалий час і буде радувати своїм станом.

Дизайнери виділяють декілька критеріїв для пошуку оптимального варіанта:

• матеріал виготовлення;

• форма, висота каблука;

• колір.

Що стосується першого пункту, то його ні в якому разі не потрібно недооцінювати. Логічно припустити, що міцне взуття з натуральної шкіри прослужить довше, ніж сумнівна підробка з ринку. Зрозуміло, хутро в ідеалі теж повинне бути натуральним. Якщо вам дозволяє можливість, зверніть увагу на ботильйони з хутром лисиці чи чорнобурки. Це досить дорого, але якість гарантована. Багато модниць зупиняють свій вибір на взутті з оксамитовими вставками, оскільки це ефектно і досить практично. Для того, щоб внести в колірну гаму різноманітність, дизайнери використовують фарбоване хутро. Такий підхід призвів до появи на прилавках яскравого, незвичайного взуття, яке підходить для всіх випадків життя. Що стосується підборів, то тут вибір буде залежати від способу життя. Тим, хто багато часу проводить «на ногах», рекомендується звернути увагу на танкетку або широкий стійкий каблук. Для виходу «в світ» можна придбати ботильйони на шпильці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, Модні тренди
В тему