Поради

Чоботи та спідниці: 6 стильних поєднань

Чоботи та спідниці: 6 стильних поєднань

Стилісти зазвичай не рекомендують поєднувати спідниці з чобітьми – при невмілому підборі це виглядає грубо і негармонійно. Але кліматичні умови в нашій країні диктують свої правила моди, і часто без чобіт не обійтися. Щоб не промахнутися при виборі взуття, потрібно запам'ятати найбільш вдалі комплекти «спідниця плюс чоботи».

 

Відмінно поєднуються з чобітьми короткі джинсові спідниці. До них можна купити невисокі чоботи в ковбойському стилі, з широкою халявою. Якщо у вас довгі ноги, можна підібрати чоботи з пряжкою навколо підстави халяви – вона надає оригінальний вигляд, але короткі ноги буде додатково «різати». Таке взуття розраховане на весняний період, може бути прикрашене перфорацією.

Якщо у вас є шкіряна спідниця, варто створити образ рок-діви. Одягніть темні шкіряні чоботи висотою до середини ікри або нижче, на масивній підошві. Таке взуття неодмінно повинне бути доповнене металевими заклепками. Бажано, щоб метал був сріблястого відтінку.

Для повсякденного використання підходять більш скромні спідниці покрою «тюльпан». До них відмінно підійдуть жокейські чоботи висотою до коліна. Вони повинні бути на невисокому каблуці, з акуратним нешироким заокругленим носком. Зазвичай такі чоботи виготовляють з матеріалу двох відтінків. Верхня частина повинна відповідати відтінку спідниці, нижня може бути контрастною.

Офісну спідницю-олівець краще одягати з черевиками або туфлями. Якщо ви все ж таки вирішите доповнити спідницю чобітьми, вибирайте їх так, щоби чоботи доходили до краю спідниці (якщо спідниця довжиною нижче колін). Якщо між краями чобота та спідниці залишається простір, колготки мають бути такого ж кольору, що й чоботи. Крім того, матеріал чобіт повинен бути матовим, лаковий глянець виглядатиме вульгарно.

Розкльошена спідниця-кантрі підійде до чобіт з об'ємною верхньою частиною з м'якої шкіри або замші. Під час примірки переконайтеся в тому, що драпірування на халяві не псує, а прикрашає форму ваших ніг. Каблук на таких чоботях повинен бути заввишки 3-5 см, що розширюється догори. Колір чобіт може бути світліше або темніше спідниці, але в тій же кольоровій гамі.

Якщо ви любите максі-спідниці, спробуйте скомбінувати їх з грубими невисокими чобітьми на товстій рифленій підошві і низькому широкому каблуці. Контраст легкої тканини спідниці й грубих чобіт підкреслить вашу тендітність і додасть образу незвичайності.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, Модні тренди
В тему