Поради

Офісний дрес-код для жінок

Офісний дрес-код для жінок

Будь-яка компанії зобов'язує своїх працівників одягатися на роботу належним чином. Правильний підбір одягу для роботи допоможе жінці не втратити своєї привабливості в строгому офісному вбранні і в той же час охарактеризує її як професіонала.

 

Костюм – це базова річ гардероба офісного працівника. Якісний костюм відповідно до фігури, доповнений красивою блузкою і туфлями на підборах, виглядає стильно на жінці будь-якого віку і статури. Приталений силует робить жінку стрункішою, а вузька спідниця, що прикриває коліно, візуально подовжує ноги. Такий фасон допоможе підкоригувати фігуру і дотримати дрес-коду. У діловій моді немає місця міні, глибоким декольте і коротким топам. Блузи з прозорих тканин і блискучі сукні приталених силуетів краще приберегти на корпоративну вечірку. Що стосується колірних рішень, то в офісі доречні стримані тони, до яких належать бежевий, відтінки синього, сірого, чорний, білий. Однотонний офісний одяг допустимо урізноманітнити класичною кліткою, смужкою або іншим лаконічним малюнком.

Альтернативою жакету і спідниці може стати більш демократичний варіант – брюки і блузка, доповнені жилетом. Аксесуари контрастних відтінків у вигляді шарфа, хустки або пояса доповнять образ і зроблять його більш яскравим. Спідниця-олівець в поєднанні з блузками різних фасонів дозволить завжди виглядати по-різному. Одяг у класичному з легким відтінком консерватизму стилі доповнять класичні туфлі. Ні босоніжки, ні чоботи не вписуються в офісну моду. Тільки туфлі, причому матові, однотонні, без різних елементів декору, на середньому каблуку (не вище 6 см). У будь-яку пору року під туфлі потрібно одягати панчохи або колготки. Краще вибирати непрозорі колготи тілесного, сірого або чорного кольору.

Прикраси можуть підкреслити витончений смак жінки або повністю зруйнувати його. Тому для роботи в офісі обмежтеся невеликою кількістю прикрас: сережки і каблучка з невеликими каменями. Великі яскраві ювелірні прикраси, а тим більше біжутерія, виглядають в офісі безглуздо. З тієї ж причини не варто носити на роботу діаманти, які вважаються вечірньою прикрасою.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, Модні тренди
В тему