Поради

Джинсовий стиль в одязі

Джинсовий стиль в одязі

У будь-якої дівчини в гардеробі є одяг із джинсової тканини. Денім дуже практичний, одяг в такому стилі підходить на всі випадки життя, фасонів і варіантів моделей чимало.

 

Джинсовий костюм зі спідницею

Коротка джинсова спідничка і джинсова жилетка або піджак підійдуть для молодої дівчини. Якщо доповнити образ спортивною сумкою і мокасинами, то можна вирушати на теніс або на звичайну прогулянку. Жінкам підійде вузька спідниця до середини коліна або нижче. Таким чином можна створити діловий образ.

 

Джинсовий комбінезон

Такий костюм може бути з укороченими штанинами або звичайної довжини, облягаючим або вільним. Якщо підібрати відповідні аксесуари, то можна одягнути таке вбрання на вечірку. Також особливою популярністю джинсовий комбінезон користується у вагітних жінок.

Одяг з деніму, який призначений для літнього періоду, шиється з більш легкого матеріалу, завдяки чому дизайн спідниць або штанів надає великий розмах для творчості. Моделі мають волани, защипи, складки.

 

Колір

Найчастіше можна побачити одяг блакитного, синього та сірого кольорів. Однак на модних показах трапляються моделі, пошиті з джинсової тканини бежевого або болотного кольору. Дуже цікаво виглядає костюм з білого деніму, його можна носити в теплу пору року, щоб підкреслити колір засмаги тіла. Також оригінально виглядає джинс з градієнтами.

 

Додаткові прикраси для джинсових костюмів

Залишаються популярними стрази. Їх може бути декілька штук на комірі або на кишенях. Як декор також застосовують стрічечки, бісер, вишивку, блискавки, вставки з інших видів тканини і квітів.

Подаруйте собі модні джинсові новинки! Цей одяг не втрачає своєї актуальності протягом багатьох років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, Модні тренди
В тему