Куряча печінка в сметані
Куряча печінка в сметані поживна і дуже смачна, це улюблена страва у дітей і дорослих. Прекрасний швидкий рецепт курячої печінки в сметані читайте на цій сторінці.
Куряча печінка в сметані готується менше ніж за півгодини, тому при нестачі часу це блюдо вас дуже виручить. Результат виходить настільки хорошим, що навіть не віриться в простоту рецепта.
Курячу печінку, на відміну від свинячої і яловичої, не треба витримувати в молоці, щоб вивести гіркоту. Її можна готувати на сковороді, в мультиварці і в духовці - на ваш розсуд. На сковороді печінка виходить швидше, але трохи жорсткішою, зате у неї сильний апетитний запах. М'яка печінка в сметані з мультиварки ідеальна для дитячого і дієтичного харчування.
Куряча печінка в сметані готується за схожим рецептами, різниця в них невелика, в основному пов'язана зі спеціями. Всі вони смачні по-своєму, з часом ви виберете для себе кращий варіант. Головне - не забувайте, що від довгого смаження печінка стає жорсткою і несмачною, її потрібно готувати швидко.
Продукти (на 2 порції)
- Куряча печінка - 400 г
- Цибуля ріпчаста - 3 шт.
- Олія - ??3-4 ст. л.
- Сметана - 2-4 ст. л.
- Перець
- Сіль
- Зелень (за бажанням)
Покроковий фото рецепт
Дуже прості інгредієнти. А результат відмінний.
Як приготувати тушковану курячу печінку в сметані: почистити і помити цибулю. Нарізати півкільцями.
Печінку помити, обсушити і нарізати на шматочки.
Нагріти сковороду, налити 3-4 ст. ложки рослинної олії. Покласти підготовлену цибулю і посмажити хвилини 3-4, помішуючи, до золотистого кольору.
Додати до цибулі печінку. Прожарити на великому вогні хвилини 3-4, помішуючи. Посолити і поперчити.
Додати 3-4 ложки домашньої сметани.
Протушкувати печінку в сметані на середньому вогні 5 хвилин.
Тушкована куряча печінка в сметані готова. При подачі прикрасити зеленню.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.