Поради

Куряча печінка в сметані

Куряча печінка в сметані

Куряча печінка в сметані поживна і дуже смачна, це улюблена страва у дітей і дорослих. Прекрасний швидкий рецепт курячої печінки в сметані читайте на цій сторінці.

Куряча печінка в сметані готується менше ніж за півгодини, тому при нестачі часу це блюдо вас дуже виручить. Результат виходить настільки хорошим, що навіть не віриться в простоту рецепта.

Курячу печінку, на відміну від свинячої і яловичої, не треба витримувати в молоці, щоб вивести гіркоту. Її можна готувати на сковороді, в мультиварці і в духовці - на ваш розсуд. На сковороді печінка виходить швидше, але трохи жорсткішою, зате у неї сильний апетитний запах. М'яка печінка в сметані з мультиварки ідеальна для дитячого і дієтичного харчування.

Куряча печінка в сметані готується за схожим рецептами, різниця в них невелика, в основному пов'язана зі спеціями. Всі вони смачні по-своєму, з часом ви виберете для себе кращий варіант. Головне - не забувайте, що від довгого смаження печінка стає жорсткою і несмачною, її потрібно готувати швидко.

Продукти (на 2 порції) 

  • Куряча печінка - 400 г
  • Цибуля ріпчаста - 3 шт.
  • Олія - ??3-4 ст. л.
  • Сметана - 2-4 ст. л.
  • Перець
  • Сіль
  • Зелень (за бажанням)

Покроковий фото рецепт

Дуже прості інгредієнти. А результат відмінний.

Як приготувати тушковану курячу печінку в сметані: почистити і помити цибулю. Нарізати півкільцями.

Печінку помити, обсушити і нарізати на шматочки.

Нагріти сковороду, налити 3-4 ст. ложки рослинної олії. Покласти підготовлену цибулю і посмажити хвилини 3-4, помішуючи, до золотистого кольору.

Додати до цибулі печінку. Прожарити на великому вогні хвилини 3-4, помішуючи. Посолити і поперчити.

Додати 3-4 ложки домашньої сметани.

Протушкувати печінку в сметані на середньому вогні 5 хвилин.

Тушкована куряча печінка в сметані готова. При подачі прикрасити зеленню.

Смачного!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: рецепти
В тему

Останні матеріали