Поради

Куряча грудка в фользі

Куряча грудка в фользі

Куряча грудка - продукт універсальний. Що тільки не готують з нього: і салати, і рулети, і отбивні. У кожній сім'ї є кілька особливих страв з курячих грудок, справжніх кулінарних шедеврів. Куряче філе, рецепти приготування якого дуже різноманітні, ідеально підходить для делікатних страв завдяки своїй ніжній консистенції і чудовому зовнішньому вигляду.

Пропонуємо вашій узазі один з варіантів страви з курячої грудки, приготування якої не потребує багато часу і сил, що дозволить урізноманітнити щоденний раціон сім'ї.

Отже, як приготувати курячу грудку?

Куряча грудка, запечена в фользі - чудове, соковите, м'яке і смачне блюдо. Важливо те, що з курячого м'яса виходять страви ситні, дієтичні, легкозасвоювані і корисні для здоров'я. Для приготування страви нам знадобиться 1 кг курячого філе, два середніх помідора, пара зубчиків часнику, 250-300 гр. сиру, оливкова олія, сіль і приправа із суміші перців, рулончик фольги.

Оскільки куряча грудка буде приготовлена ??в духовці, то перше, що ми зробимо, це включимо духовку, щоб вона розігрілася до 180-200С. Два шматочка філе промиваємо під холодною водою, висушуємо серветкою.

Розкачуємо лист фольги з розрахунком, щоб шматочок курячого м'яса був згодом повністю загорнутий у фольгу.

Нарізаємо помідори невеликими скибочками, товщиною по 5 мм.

На приготовану фольгу наливаємо трохи оливкової олії, рівномірно промазуємо нею фольгу, щоб філе не пристало до фольги.

На фольгу розкладаємо колечка помідорів так, щоб куряча грудка лежала на цих "коліщатах".

Очищаємо пару зубчиків часнику. Філе цілим шматком викладаємо на помідори. Посипаємо сіллю і спеціями.

Нарізаємо кільцями часник, пластинками - сир. Вкладаємо курячу грудку зверху сиром і часником. Якщо вам не подобаються курячі грудки з сиром, можна замінити сир іншим компонентом - набором зелені і овочами.

Загортаємо наш "бутерброд" в фольгу.

Щоб м'ясо рівномірно приготувалося і сік, який буде виділятись з м'яса при його запіканні, не витікав, можна загорнути філе ще одним шаром фольги.

Ставимо грудку в духовку на 30-35 хвилин (або до появи добре відчутного, приємного запаху курячого м'яса). Готовність перевіряємо ножем, попередньо розгорнувши фольгу.

Після ріжемо на порційні шматочки і прикрашаємо зеленню.

Смачного!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: рецепти
В тему