Поради

Cкакалка – ефективний спосіб схуднути

Cкакалка – ефективний спосіб схуднути
Скакалкою користуються боксери, баскетболісти, волейболісти, адже це прекрасний тренажер. Всього 20-30 хвилин у день допоможуть вам підтягнути тіло, скинути зайві кілограми, зміцнити здоров'я, координацію рухів. 
 
Визначаємося з вибором скакалки
Видів скакалок на сьогодні чимало, підбирати її необхідно індивідуально кожному. 
По-перше, вона повинна бути відповідної вам довжини. Візьміть скакалку в руки за ручки так, щоб шнур звисав вниз. Наступіть на кінець, скакалка повинна доходити вам до грудних м'язів – це оптимальна довжина. 
По-друге, якщо ви серйозно збираєтеся займатися тренуваннями на скакалці, зверніть увагу на матеріал, з якого вона виготовлена. Він повинен бути товстим і щільним, щоб при зіткненні із землею не стерся. Також мають бути зручні ручки, інакше ваші руки швидко втомлюватимуться. Шнури скакалки зазвичай роблять з пластмаси, гуми і шкіри. Найкращими вважаються шкіряні скакалки. І, по-третє, ви можете придбати скакалку з лічильником оборотів. Тим самим ви зможете слідкувати за прогресом у своїх тренуваннях. 
Важливою умовою для ефективних тренувань є правильний розподіл навантаження. Починати тренування необхідно в спокійному ритмі, поступово збільшуючи його. Бажано до стрибків трохи розім'ятися. Також необхідно робити невеликі перерви для відновлення дихання, відпочинку м'язів. 
Ви можете займатися де завгодно: на свіжому повітрі, в спортзалі або навіть вдома. Все, що вам для цього потрібно, – скакалка, зручне взуття і бажання стати стрункішим. Скакалка не вимагає великих фінансових витрат, а різні варіанти стрибків урізноманітнюють тренування. До того ж, ви можете включити хорошу музику і тренуватися під улюблені треки. 
 
 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Здоров'я, Ідеальне тіло
В тему