Поради

Як підтягнути груди без операції

Як підтягнути груди без операції

Пружні та підтягнуті груди – мрія кожної жінки. Однак вони, на жаль, мають властивість обвисати. На цю ділянку діє чимало факторів, як-от годування грудьми, сонячне проміння, неправильна білизна тощо, через котрі шкіра делікатної зони розтягується.

Медицина та косметологія давно звернули увагу на проблему обвисання та запропонували методи, які допоможуть усунути недолік без операції в звичному розумінні цього слова.

Йдеться про не- або малоінвазивні процедури, що допоможуть повернути грудям пружність. На відміну від операцій, вони не потребують значних хірургічних втручань, деякі виконують без анестезії.

Перевагою підтяжки без операції є менша кількість протипоказань та відсутність агресивного втручання в організм.

Мезотерапія для підтяжки грудей

Мезотерапія – процедура, яку використовують у лікувальних цілях для усунення мастопатій, а також у косметичних заради підтяжки грудей. Полягає у введенні в зону біологічно активних речовин та медикаментів без операції.

Цей метод широко застосовують як альтернативу операціям, адже він допоможе позбутися розтяжок та має ліфтинговий ефект для шкіри. Ця терапія звісно, не призведе до збільшення грудей, однак завдяки поверненню пружності перса підтягнуться та виглядатимуть значно краще.

Окрім того, процедура сприяє власне покращенню стану шкіри, котра після підтяжки стає еластичнішою, пружнішою та м’якшою, візуально виглядає свіжою.

Плюс такої підтяжки грудей ще й у тому, що ефект проявляється досить швидко. Мезотерапію здійснюють у вигляді ін’єкцій, склад для яких підбирають індивідуально. Загалом препарат, який колять, містить різні допоміжні компоненти, котрі впливають на підтяжку шкіри грудей та їх пружність. Найпоширенішими, що довели свою ефективність, є:

  • Еластан – надає шкірі гнучкості, сприяє підтяжці клітин.
  • Колаген – позитивно пливає на сполучну тканину.
  • Гіалуронова кислота – утримує вологу, збільшує еластичність.
  • Рослинні витяжки – мають загальний ефект, сприяють омолодженню зони грудей через внесення вітамінів та покращенню циркуляції крові.

 Додають й інші органічні добавки, що розгладжують шкіру та сприяють її підтяжці.

Препарат вводять у груди дуже тонкою голкою, попередньо знеболивши клієнта. Для того, щоб підтяжка грудей стала помітною, потрібно пройти хоча б 5 процедур за цим методом.

Мікрострумова терапія

Ще один безпечний метод для підтяжки обвислих грудей. В основі принципу підтяжки лежить покращення живлення клітин та обміну у них, підвищення тонусу дрібних кровоносних судин, що сприяє підтяжці обвислих залоз.

Мікрострумова терапія вважається делікатним методом, вона взагалі не передбачає порушення шкірних покривів та діє м’яко. На груди спрямовують дію низькочастотного імпульсного струму малої напруги. Перевагою є абсолютна безболісність та тривалий ефект підтяжки грудей – він помітний вже після першого сеансу боротьби з обвисанням.

Груди намащують спеціальними гелями-провідниками, які водночас мають ефект підтягування та містять колаген. Опісля приєднують спеціальні накладки, які транслюють струм. Через вплив мікроструму активні речовини проникають у глибокі шари покривів. Стимуляція грудей відбувається у кількох площинах: у товщині дерми, на лімфатичному та м’язовому рівні (але не викликає скорочення м’язів).

Цей метод боротьби з обвисанням грудей дозволить омолодити шкіру: активізує обмінні процеси, ділення клітин, стимулює синтез колагенових волокон та елестану, котрі підтягують шкіру. Завдяки покращенню процесів мікроциркуляції крові відбувається природна підтяжка м’язів грудей. Оптимальний курс – хоча б 9 процедур.

Мікростурм має особливе протипоказання: наявність кардіостимулятора чи порушення серцевого ритму виключають можливість проведення будь-яких операцій зі струмом.

Міостимуляція

Цей фізіотерапевтичний метод має дещо спільне із попереднім, однак у цьому випадку для підтяжки обвислих грудей використовують струм іншої частоти, котрий впливає лише на м’язи та призводить до їх скорочення. Воно відбувається за механізмом, схожим до того, за яким працюють м’язи під час фізичних навантажень.

Результатом підтяжки є пасивне «прокачування» мускулатури грудей: вона ритмічно скорочується, збільшує тонус та нарощує волокна, підтягується та роблять поступову підтяжку обвислих грудей. Фактично об’єм декольте при використанні цього методу не збільшується, та за рахунок підтягування вище груди виглядають повнішими та набувають естетичнішої форми.

Перевага міостимуляції – її ефективність. Адже це дієва допомога для підтяжки без значних втручань. Проте процедуру треба виконувати у декілька підходів: після кількох сеансів мускулатура звикатє до впливу струму, тому курс складається із кількох блоків по 4-5 занять. Після короткої перерви м’язи грудей знову реагуватимуть на вплив та потроху підтягуватимуться, зменшуючи неприємний ефект обвисання.

Здійснюють підтяжку за допомогою спеціальних приладів, управління котрими здійснюють з допомогою цифрового обладнання.

Нитковий ліфтинг

Нитковий ліфтинг, який ще називають лігатурним – підтяжка грудей за допомогою спеціальних «біологічних» ниток. Метод фактично не є операцією, оскільки передбачає мінімальне втручання.

Процедура підтяжки грудей полягає у тому, що фахівець спеціальними голками вводить у тканини специфічні нитки, які створюють каркас для підтримки залоз. Йдеться про тонкі полімерні тяжі, які згодом розсмокчуться, однак активізуватимуть процес відновлення еластичних волокон. Тобто після розпадання ниток залишиться колагеновий каркас, який запобігатиме обвисанню грудей.

 «Прошивання» відбувається у тканинах на різних глибинах. Окрім того, нитки закріплюють у різних напрямках у вигляді петель для стійкості структури, яка усуне обвисання грудей. Лігатури протягують під шкірою декольте, не зачіпаючи глибоких шарів тканини, судин чи нервів. Через один прокол лікар може ввести кілька ниток, які потім «розходяться» у товщі грудей.

 Процедура нескладна, її здійснюють під місцевою анестезією чи загальним наркозом.

 Метод продемонстрував свою ефективність у боротьбі з обвисанням грудей, однак він допомагає не всім. По-перше, він ефективний лише при незначному обвисанні та для жінок із розміром не більше другого – нитки просто не можуть ефективно утримувати великі груди. Тож найчастіше лігатури виступають у якості профілактики обвисання декольте і значно рідше – його підтяжки.

Підтяжка грудей без імплантів

Ще один метод підтяжки грудей без операції – застосування властивостей ультразвукових хвиль. Їх використовують у такому безопераційному підході як SMAS-ліфтинг. Маніпуляцію запросто виконають у професійному косметичному салоні, обладнаному відповідними девайсами.

Завдяки відомій довжині ультрафіолетового проміння воно здатне проникати у товщу грудей лише на певну глибину. Таким чином, вони нагрівають м’язево-апоневротичний шар тканин через стимуляцію скорочень. Результатом процедури стане підтяжка – скорочення повернуть грудям пружність буквально за один сеанс. Однак робити SMAS-ліфтинг часто й не можна – рекомендують піддавати груди такому впливу не частіше ніж раз на два роки.

Шкіра при цьому взагалі не зазнає ушкоджень, тож згодом не буде шрамів та організм не потребує реабілітації. Для такої підтяжки не потрібна анестезія. Косметологи називають цей метод революційним, а результати порівнюють із ефектом від операції.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Здоров'я, Груди, жінки
В тему