Поради

Як збільшити груди в домашніх умовах?

Як збільшити груди в домашніх умовах?

Збільшення грудей без операцій – тема, яка хвилює 90% жінок, адже кожного дня ми бачимо певні стандарти краси, і виникає бажання відповідати сучасним канонам. Але чи варто лягати під ніж, якщо є багато інших, простіших варіантів? Зараз цінується природна краса, і доведено, що зробити груди пишнішими можливо без хірургічного втручання і не потрібно йти на ризики ускладнення силіконом. Тим більше наведені нижче приклади допоможуть не тільки зробити форми мрії, а й покращать якість і пружність вашої шкіри своїми властивостями.

Вправи для збільшення грудей

На розмір бюсту впливають навіть фізичні навантаження. Витратьте в день 15 хвилин – і результат не примусить себе довго чекати.

Віджимання. Від 3 до 20 разів, не перенавантажуйте себе з початку тренувань. Слід виконувати з рівною спиною, на носках, повністю згинаючи лікті.

З’єднайте долоні перед корпусом, та тисніть одна на одну якомога сильніше, при цьому лікті мають бути підняті, буде відчутне напруження м’язів грудей, на це підуть максимум 5 хвилин, і можна користуватись цим методом навіть в офісі чи на відпочинку.

Наберіть в пляшку воду 1 л – 1,5 л, випряміть руки перед собою, тримаючи їх і розводьте руки по боках. Повторюйте по 15 – 20 разів – і дуже швидко м’язи прийдуть в тонус.

Креми і олії та масаж для збільшення грудей

Креми для збільшення грудей - це креми на основі фітостеринів, які зроблять кроки до пишних форм значно простішими. Завдяки своєму вмісту груди стануть об’ємнішими та пружнішими. А олійки у свою чергу гарно зволожать шкіру грудей, особливо популярна кокосова: вона доступна, з приємним ароматом й позбавить розтяжок, із котрими так важко боротись.

Домашній масаж для збільшення грудей

Як збільшити груди за допомогою масажа? Робити масаж варто в душі, за допомогою струменя води, особливо корисним буде контрастний душ. По завершенні процедури краще закріпити результат втиранням жирного крему за масажними лініями – від соска до плеча (пахв). Так груди набудуть тонусу, навіть після періоду годування груддю.

Продукти для збільшення грудей

Всім відомий вплив нашого раціону на організм та його здоров’я, але чи багато знають про досягнення апетитних форм в домашніх умовах за допомогою харчових продуктів? Продукти, які допоможуть в цьому:

  • Цінні білки для росту бюсту нададуть молочні продукти (молоко, йогурт та сметана), куряче м’ясо.
  • Шишки хмелю містять естроген, що напряму впливає на об’єм грудей. Радять пити відвар протягом  7 днів.
  • Якщо вдатись до народних способів, то слід вживати зернові (овес, бурий рис, ячмінь) у вигляді каш, чи відварів.

Не завадять й зелені яблука твердих сортів, лляне насіння, банани, апельсини, котрі містять багато потрібних вітамінів. Також додайте до раціону боби, моркву та рибу.

Дієта для грудей

Хоч і звучить це дивно, тому що об’єми в цій зоні «йдуть» найшвидше, але така дієта дійсно існує, і є досить ефективною. Вона вимагає сурового дотримання правил, проте є досить лояльною та простою. Низькокалорійна дієта спрямована на отримання організмом оптимальних 1500 калорій, в складі яких мають бути вітаміни А, В та С, що напряму сприяють росту бюсту. Якщо при цьому додати фізичні вправи та креми, то результат і зміцнення м’язів гарантовані.

Макіяж тіла – сучасний маст-хев для виділення зони бюсту

Цей спосіб переважно дієвий для вау-ефекту за короткий час. Наприклад, важлива зустріч вже завтра, і потрібно бути на висоті. Контуринг завжди допомагає підкреслити наші риси й довершити їх, то ж використовуємо це на максимум. Головне правило візуального збільшення грудей за цим способом – висвітлити всі випуклі місця тоном чи консилером на тон світліше від шкіри й затемнити впадини коричневими тінями. Цей спосіб зробить груди довершеними в домашніх умовах і дуже простий.

Бюстгальтер

Правильно підібрана білизна не лише комфортна, а й надає округлої форми і пишності грудям. Бюстгальтер – це основа візуального збільшення грудей без операції, при його виборі слід звертати увагу на наявність кісточок для належної підтримки та push-up. Push-up – це наявність м’яких подушечок в чашці ліфу, які піднімають груди і надають їм об’єму. Розмір цих подушечок можна обрати самостійно, і цим регулювати бажану форму.

Який одяг візуально збільшує груди

В кожної власниці невеликого розміру в гардеробі є речі із V-вирізом. Цей витончений виріз не тільки робить образ жіночнішим, а й виділяє груди  і видовжує шию. Гарний результат можемо отримати і за допомогою рюшів в зоні декольте, вони надають об’єму і виглядають дуже ніжно. Бажано, щоб вони були розміщені асиметрично або зверху вниз.

Для офісного стилю варто обрати світлу блузу прямого крою з нашитими кишенями в певному місці чи прикрасити образ масивною брошкою.

Виграшно виглядають яскраві принти в зоні декольте, що у свою чергу притягують погляд і вносять свіжість в обраний наряд.

При випадку, одягніть сукню в стилі ампір, в поєднанні з цікавим пояском, вона надасть не тільки акцент на груди, а й грайливості в образ.

Варто зробити висновок, що збільшити груди без операції цілком реально і ця процедура має багато переваг:

  • Не потрібно витрачати купу грошей і бути залежною від філерів та силікону.
  • Немає ризику та переживань за рубці, вдалість операції й загоєння.
  • Для збільшення грудей вдома не потрібні медичні показання (окрім прийому гормонів).
  • Збільшення грудей без довгої реабілітації, контролюєте процес.
  • Немає ризику ускладнень, як після хірургічної зміни форми грудей.

Гормональні препарати для збільшення грудей без операції

Препарати слід використовувати тільки після консультації з лікарем, адже передозування якогось із гормонів може призвести до сумних наслідків. Потрібно зробити дослідження для виявлення гормону і дози, яка допоможе зробити бажані груди. Таким чином, отримати правильний баланс чотирьох гормонів, відповідальних за ріст грудей (естроген, ксеноестроген, пролактин і тестостерон).

Отже, кожна представниця прекрасної статі зможе підібрати для себе комфортний спосіб для безпечного вдосконалення грудей вдома, без операцій і покращити якість шкіри та пружність. Це насамперед впливає на самооцінку, що є дуже важливим аспектом в розвитку і сприйнятті себе. Задоволення своєю зовнішністю додає впевненості, що насамперед впливає на особисте життя та кар’єру. Зробити форми пружними та красивими легко, і результат буде того вартий.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: жінки, краса, Здоров'я, Груди
В тему